ΓΔ: 2310.85 0.48% Τζίρος: 141.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:56:00
Φωτο: ΑΠΕ

ΗΠΑ: Νέα τροπική καταιγίδα σχηματίστηκε πάνω από τον Ατλαντικό

Η καταιγίδα βρίσκεται σε απόσταση 755 χιλιομέτρων ανατολικά των Υπήνεμων Νήσων με την ταχύτητα των ανέμων που τη συνοδεύουν να ανέρχεται σε 75 χιλιόμετρα την ώρα.

Η τροπική καταιγίδα Πίτερ σχηματίστηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό, έγινε σήμερα γνωστό από το αμερικανικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC).

«Το βαρομετρικό χαμηλό ενισχύθηκε στη 16η καταιγίδα της σεζόν πάνω από τον Ατλαντικό», ανέφερε η μετεωρολογική αυτή υπηρεσία στο Twitter.

Η καταιγίδα βρίσκεται σε απόσταση 755 χιλιομέτρων ανατολικά των Υπήνεμων Νήσων με την ταχύτητα των ανέμων που τη συνοδεύουν να ανέρχεται σε 75 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το NHC. 

«Οι βροχοπτώσεις γύρω από τη νότια περίμετρο της τροπικής καταιγίδας Πίτερ ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμύρες από σήμερα αργά το βράδυ έως την Τρίτη κατά μήκος του Πουέρτο Ρίκο, των Παρθένων Νήσων και των Υπήνεμων Νήσων».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλοία ΕΕ και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Εμπορικός επίτροπος ΕΕ: Τίποτα δεν συμφωνείται πριν τα συμφωνήσουμε όλα

Ο Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ Μάρος Σέφτσοβιτς δήλωσε ότι οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τους δασμούς διήρκεσαν σχεδόν έξι ώρες, με πρόοδο αλλά χωρίς συμφωνία, υπογραμμίζοντας τη σημασία σεβασμού της συμφωνίας και προστασίας των ευρωπαϊκών συμφερόντων.
ΤΙΤΑΝ-Τσιμέντο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΤΙΤΑΝ: Άνοδος τζίρου και άλμα 29% στα καθαρά κέρδη το α’ τρίμηνο

Άλμα κερδοφορίας για τον ΤΙΤΑΝ με ώθηση από έργα και εξαγορές στο πρώτο τρίμηνο του 2026. Οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 636 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη ανήλθαν σε 64 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 29%.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

FBI ερευνά γραφείο ισχυρής δημοκρατικής αιρετής στη Βιρτζίνια

Το FBI ερεύνησε το πολιτικό γραφείο και κατάστημα κάνναβης της γερουσιάστριας Λουίζ Λούκας στη Βιρτζίνια, στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη διαφθορά. Η Λούκας είχε ενεργό ρόλο στον εκλογικό ανασχεδιασμό της πολιτείας.