ΓΔ: 831.93 -0.35% Τζίρος: 15.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:44:07 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Sir Στέλιος Χατζηιωάννου

Στην easy family brands εντάσσεται και η πλατφόρμα easyBoat.com

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ την διευθύνει ο κ. Αλ. Νάτσος.

Στην οικογένεια της easy family brands εντάσεται η easyBoat.com, την οποία διευθύνει ο Έλληνας επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Νάτσος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Η νέα πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης τιμών για ναύλωση σκαφών αναψυχής οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ τονίζεται ακόμη ότι «με  την τρέχουσα αξία της παγκόσμιας αγοράς ενοικίασης σκαφών αναψυχής να εκτιμάται στα 15,2 δισ. ευρώ (προβλέπεται να αυξηθεί στα 27 δισ. ευρώ έως το 2027 σύμφωνα με την ακόλουθη πηγή https://www.alliedmarketresearch.com/yacht-charter-market), η τρέχουσα χαλάρωση των περιορισμών για τον κορονοϊό δημιουργεί μια νέα τουριστική τάση που ευνοεί την περιπέτεια και το easyBoat είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που βοηθά στην ανεύρεση και την ενοικίαση του κατάλληλου σκάφους για διακοπές! 

Με απόλυτη διαφάνεια, το easyBoat.com επιτρέπει στους πελάτες να συγκρίνουν τιμές ναύλωσης για την ίδια κατηγορία σκάφους (έως 100 πόδια σε μήκος) που προσφέρεται από διαφορετικούς ιδιοκτήτες/διαχειριστές, στο ίδιο λιμάνι επιβίβασης, βοηθώντας τους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Το brand της easy προσφέρει απλότητα και προσιτές τιμές, ιδιαίτερα για όσους ναυλώνουν σκάφος για πρώτη φορά, ενώ παρέχει αξιόπιστες επιλογές και για τους έμπειρους πελάτες. Το easyBoat.com αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιλέγουν να κάνουν διακοπές στη θάλασσα - μεταξύ αυτών οικογένειες, ομάδες φίλων, ζευγάρια ή εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία στους πελάτες τους.

Το easyBoat.com εκφράζει τις βασικές αξίες του easy family of brands: αξία, απλότητα, για τους πολλούς και όχι για τους λίγους, σε μια προσπάθεια για συνεχή καινοτομία!».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Ως λάτρης των σκαφών αναψυχής από παιδί σας προτείνω να δοκιμάσετε τις διακοπές στη θάλασσα, με την ιδιωτικότητα και την ανεξαρτησία που προσφέρει το δικό σας ναυλωμένο σκάφος. Το easyBoat.com θα γίνει ένα πραγματικό one-stop shop για όλες τις ναυλώσεις σκαφών αναψυχής έως τα 100 πόδια μήκος!».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Neoi, Young, Tourismos, Taxidia
ΔΙΕΘΝΗ

Η έκρηξη του πληθωρισμού περιορίζει τις διακοπές των Γερμανών

Σύμφωνα με έρευνα της PricewaterhouseCoopers το 73% των Γερμανών δηλώνει ότι θα σκεφτόταν να περιορίσει τα αεροπορικά ταξίδια λόγω της αύξησης των τιμών. Αναγκαίες οι εκπτώσεις και προσφορές για να αυξηθεί η φετινή ζήτηση.
Aeroplano, Airplane
ΔΙΕΘΝΗ

Προειδοποιήσεις στη Βρετανία για μεγάλες καθυστερήσεις στα ταξίδια

Οι χρόνιες ελλείψεις προσωπικού στους ελέγχους επιβίβασης και της ασφάλειας των αεροδρομίων είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει φέτος μεγάλες καθυστερήσεις στα βρετανικά αεροδρόμια καθώς η κίνηση επιστρέφει στα προ πανδημίας επίπεδα.
ΔΙΕΘΝΗ

Ελπίδες στην Ισπανία για επιστροφή των τουριστών στα προ πανδημίας επίπεδα

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν φαίνεται να επηρεάζει άμεσα την πασχαλινή τουριστική περίοδο στην Ισπανία με τις κρατήσεις να έχουν φτάσει ήδη το 90%. Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί.