ΓΔ: 901.15 -0.43% Τζίρος: 57.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Κίνα επενδύει 9,7 δισ. δολάρια σε ενέργεια και υδάτινους πόρους

Η αρμόδια Επιτροπή για την Εθνική Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις ενέκρινε εννέα προγράμματα επενδύσεων που αναφέρονται στην προστασία των υδάτινων πόρων, αλλά και στην βιομηχανία ενέργειας.

Η αρμόδια Επιτροπή για την Εθνική Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις ενέκρινε εννέα προγράμματα επενδύσεων παγίων στοιχείων οικονομικού ύψους 68,9 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 9,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων) τον Αύγουστο.

Τα επενδυτικά προγράμματα αναφέρονται στην προστασία των υδάτινων πόρων, αλλά και στην βιομηχανία ενέργειας, υπό το γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης των υποδομών στην Κίνα.

Το αναφερόμενο πρόγραμμα επενδύσεων παρέμεινε σταθερό κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2018, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 5,5%.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέρκελ θέλει ακόμα περισσότερες κινεζικές επενδύσεις στη Γερμανία

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι η χώρα της θέλει περισσότερες κινεζικές επενδύσεις και διαβεβαίωσε ότι καλωσορίζει όλες τις κινεζικές επιχειρήσεις που προχωρούν σε τέτοιες τοποθετήσεις.
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Επιταχύνεται το σχέδιο δράσης για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα

Η Κίνα έχει προηγούμενα ανακοινώσει ότι θα προσπαθήσει για να φτάσει στο ανώτερο επίπεδο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2030, επιδιώκοντας να επιτύχει ουδέτερο αποτύπωμα εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2060.