ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Κίνα επενδύει 9,7 δισ. δολάρια σε ενέργεια και υδάτινους πόρους

Η αρμόδια Επιτροπή για την Εθνική Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις ενέκρινε εννέα προγράμματα επενδύσεων που αναφέρονται στην προστασία των υδάτινων πόρων, αλλά και στην βιομηχανία ενέργειας.

Η αρμόδια Επιτροπή για την Εθνική Ανάπτυξη και τις Μεταρρυθμίσεις ενέκρινε εννέα προγράμματα επενδύσεων παγίων στοιχείων οικονομικού ύψους 68,9 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 9,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων) τον Αύγουστο.

Τα επενδυτικά προγράμματα αναφέρονται στην προστασία των υδάτινων πόρων, αλλά και στην βιομηχανία ενέργειας, υπό το γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης των υποδομών στην Κίνα.

Το αναφερόμενο πρόγραμμα επενδύσεων παρέμεινε σταθερό κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου του 2018, καταγράφοντας ετήσια αύξηση 5,5%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέρκελ θέλει ακόμα περισσότερες κινεζικές επενδύσεις στη Γερμανία

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ δήλωσε ότι η χώρα της θέλει περισσότερες κινεζικές επενδύσεις και διαβεβαίωσε ότι καλωσορίζει όλες τις κινεζικές επιχειρήσεις που προχωρούν σε τέτοιες τοποθετήσεις.
Fukusima-Factory-Nuclear
ΔΙΕΘΝΗ

Διαρροή ραδιενεργού ύδατος στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα

Το νερό αυτό μπορεί να περιέχει ραδιενεργά ισότοπα, όπως καίσιο 137 και στρόντιο 90, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Tepco, η οποία πρόσθεσε ότι η εταιρεία προβλέπει να αποσύρει το έδαφος που μολύνθηκε από τη διαρροή.
Finland, Finlandia
ΔΙΕΘΝΗ

Κινεζικό πλοίο ερευνά η Φινλανδία για τη ζημιά σε αγωγό αερίου

Στις 8 Οκτωβρίου, o συγκεκριμένος αγωγός φυσικού αερίου και ένα καλώδιο τηλεπικοινωνιών που συνδέει τη Φινλανδία και την Εσθονία έσπασαν, κάτι που οι Φινλανδοί ερευνητές είπαν ότι μπορεί να ήταν σαμποτάζ.