ΤΖΟΚΕΡ: Πώς θα παίξετε διαδικτυακά για τα 3.888.888 ευρώ

Στο αστερισμό του οκτώ το έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει απόψε 3.888.888 ευρώ – Έως τις 21:30 η online κατάθεση δελτίων.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι οκτάρια έχει το έπαθλο που διεκδικούν απόψε οι παίκτες ΤΖΟΚΕΡ. Το ποσό που μοιράζει το παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία ανέρχεται σε 3.888.888 ευρώ και η προθεσμία για την διαδικτυακή κατάθεση δελτίων είναι έως τις 21:30.  Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση από το σπίτι τους, μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή tablet.

Πώς θα παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online

Για να συμπληρώσετε και να καταθέσετε τα δελτία σας μέσω διαδικτύου, αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Σε υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή
  • Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες
  • Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Markopoulo Park: Νίκη με εντυπωσιακή άφιξη για τον ΚΟΜΠΡΑΪΖ

Μεγάλο τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6. Ο νικητής της σημαντικότερης ιπποδρομίας της ημέρας και της τελευταίας του προγράμματος αναδείχθηκε ο καθαρόαιμος sprinter ΚΟΜΠΡΑΪΖ, με αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά και προπονητή τον Άδωνι Κρητικό.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Markopoulo Park: Οκτώ δυνατές κούρσες και τρία ΣΚΟΡ στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Tα βλέμματα στη 2η, 7η και 8η ιπποδρομία. Δυνατές αφίξεις αναμένεται να χαρίσουν στους φιλίππους η 2η και η 7η ιπποδρομία όπου δέκα καθαρόαιμοι ίπποι θα αγωνιστούν στην απόσταση των 1.100 και 1.300 μέτρων αντίστοιχα, με στόχο την νίκη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Δύο χρόνια επιτυχίες για την αθλητική οικογένεια των ΟΠΑΠ Champions

Οι αθλητές μιλούν για τις διακρίσεις, τους στόχους τους και τη στήριξη του ΟΠΑΠ. Με αφορμή την επέτειο του προγράμματος ΟΠΑΠ Champions, οι αθλητές μιλούν για την πολύτιμη στήριξη του ΟΠΑΠ στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή.