ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: ΟΠΑΠ

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης αναλύει τους αγώνες της Bundesliga

Οι απόψεις του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων για τα οκτώ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στην εκπομπή GAME TIME του ΟΠΑΠ.

Γεννημένος στη Γερμανία, με θητεία σε τρεις ομάδες της Bundesliga, τη Χέρτα, την Κολωνία και το Αννόβερο, ο Κώστας Κωνσταντινίδης είναι από τους λίγους στην Ελλάδα που γνωρίζουν πολύ καλά το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων φιλοξενήθηκε στην εκπομπή GAME TIME του ΟΠΑΠ και μίλησε για την 27η αγωνιστική της Bundesliga. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου:

Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ: Η διαφορά ποιότητας γέρνει σίγουρα προς τη Ντόρτμουντ. Χάνεται η δύναμη της έδρας με τις άδειες εξέδρες και υπερέχει η ποιότητα των ομάδων. Θέλει τη νίκη η Ντόρτμουντ πριν από το ντέρμπι με τη Μπάγερν.

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν: Και οι 2 ομάδες έρχονται από εντυπωσιακά αποτελέσματα εκτός έδρας. Η Γκλάντμπαχ παίζει μεν στην έδρα της, αλλά η Λεβερκούζεν έχει πιο ποιοτικούς παίκτες. Αμφίρροπο παιχνίδι, με τη Λεβερκούζεν να έχει μικρό προβάδισμα.

Πάντερμπορν-Χοφενχάιμ: Η Πάντερμπορν παίζει τη ζωή της. Η Χοφενχάιμ έχει πολύ καλύτερη ομάδα. Έρχεται από ένα ατυχές αποτέλεσμα με τη Χέρτα στην έδρα της. Δεν μπήκε καλά στην μετά κορωνοϊό εποχή. Πιστεύω όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Πάντερμπορν και θα κερδίσει.

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης: Η Φράιμπουργκ ρίχνει ματιές προς το Europa League. Η Βέρντερ είναι με τη θηλιά στον λαιμό. Δυστυχώς βρίσκεται σε δύσκολη θέση μία πολύ παραδοσιακή ομάδα, μία μεγάλη ομάδα. Θα είναι σφιχτό παιχνίδι και δεν βλέπω ότι μπορεί να υπάρξει νικήτρια.

Μπάγερν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Λογικά θα κερδίσει η Μπάγερν. Η Άιντραχτ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν έχει την ποιότητα να «χτυπήσει» τη Μπάγερν.

Σάλκε-Άουγκσμπουργκ: Η Σάλκε μπήκε άσχημα, παρότι επανήλθαν οι πολλοί τραυματίες που είχε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Άουγκσμπουργκ έκανε μία ήττα της τελευταίας στιγμής από τη Βόλφσμπουργκ. Η Σάλκε υπερέχει σε αυτό το παιχνίδι.

Μάιντζ-Λειψία: Η Λειψία δεν έχει άλλα περιθώρια. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Σαν ομάδα είναι καλύτερη από τη Μάιντζ και πιστεύω ότι θα την κερδίσει.

Κολωνία-Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ντέρμπι, μίσος, σαν ομάδες και σαν πόλεις. Η Κολωνία είχε ένα καλό σερί πριν από τη διακοπή. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μάιντζ από 2-0 ισοφαρίστηκε 2-2. Και στον αγώνα με τη Φορτούνα έχει μικρό προβάδισμα, αλλά πιο πιθανή είναι η ισοπαλία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελένη Βρεττού
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Οι επενδύσεις στον τουρισμό, ο ΟΠΑΠ, η «άυπνη» Βρεττού και η ΑΜΚ της Credia

Τι θα κάνει στο Δημόσιο στην ΑΜΚ της Credia Bank, το μισό Υπουργικό μαζί με τον Κ. Μητσοτάκη στην Άγκυρα, το ομόλογο της Alwyn για τους μετόχους του ΟΠΑΠ που αποχώρησαν και η προειδοποίηση για έμφραγμα στις τουριστικές επενδύσεις.
Allwyn-Ελλάδα
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ο ΟΠΑΠ περνά στην εποχή της Allwyn - Σε πλήρη εξέλιξη το rebranding

Ο ΟΠΑΠ περνά στην εποχή Allwyn με rebranding και αναβάθμιση δικτύου και ψηφιακών υπηρεσιών. Τα πρώτα καταστήματα Allwyn και PLAY άνοιξαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Πάτρα, ενώ λειτουργεί το νέο Allwyn.gr.
Allwyn Arena
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΑΕΚ: Η OPAP Arena μετονομάστηκε σε Allwyn Arena

Στη νέα εποχή της Allwyn ονομάζεται πλέον Allwyn Arena το γήπεδο της ΑΕΚ, μετά την αλλαγή σήμανσης με το brand που υιοθέτησε ο ΟΠΑΠ από 19/1/2026. Πρώτο παιχνίδι την Κυριακή 1/2 (21:00) στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Super League.
Allwyn
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Top Employer 2026 στη νέα εποχή Allwyn, 4η συνεχόμενη διάκριση

Στη νέα εποχή της Allwyn, ο ΟΠΑΠ πιστοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά ως Top Employer 2026 από το Top Employers Institute, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα, με έμφαση στην εξέλιξη, τη συμπερίληψη και τις σύγχρονες πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού.