ΓΔ: 1357.3 -2.40% Τζίρος: 150.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Mindhaus ανανεώνει τη συνεργασία με την European Travel Commission

Η MINDHAUS είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της έρευνας αγοράς και την ανάλυση δεδομένων από ταξιδιώτες 10 μεγάλων δεξαμενών τουριστών σε τακτικούς κύκλους έρευνας.

Η MINDHAUS, εταιρεία marketing και στρατηγικής τουρισμού και μέλος της V+O Greece, επιλέχθηκε εκ νέου από την ETC ως ανάδοχος στο μεγαλύτερο έργο έρευνας και αξιολόγησης της πρόθεσης των Ευρωπαίων καταναλωτών για ταξίδια (travel sentiment) εντός Ευρώπης. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο έργο - που ξεκίνησε το 2020 και θα συνεχίζεται τουλάχιστον έως το 2026 και το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση - η MINDHAUS είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της έρευνας αγοράς και την ανάλυση δεδομένων από ταξιδιώτες 10 μεγάλων δεξαμενών τουριστών (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο, Πολωνία) σε τακτικούς κύκλους έρευνας. Παράλληλα, η MINDHAUS έχει επιφορτισθεί με την ερμηνεία των αποτελεσμάτων και τη στρατηγική συμβουλευτική προς την ETC και τα μέλη της αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις στο πώς να πλοηγηθούν αποτελεσματικά σε ένα τόσο σύνθετο περιβάλλον. 

Από τα δεδομένα που συγκεντρώνονται, εξάγονται εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα και εντοπίζονται νέες τάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ταξιδιωτών (trendspotting & consumer insights) τα οποία θα παρουσιάζονται σε ειδικά webinar. Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαιώθηκαν τα ερευνητικά δεδομένα και οι προβλέψεις της European Travel Commission για τη στροφή των ταξιδιωτών σε λιγότερο πολυσύχναστους και δημοφιλείς προορισμούς, την αύξηση της ζήτησης για περιόδους εκτός αιχμής, αλλά και οι πρώτες ενδείξεις για την επίπτωση της κλιματικής κρίσης στη συμπεριφορά των Ευρωπαίων ταξιδιωτών.

«Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον το να μπορείς να προβλέψεις τις συμπεριφορές των ταξιδιωτών είναι ανεκτίμητο. Είναι τιμή και απόδειξη υψηλής τεχνογνωσίας για τη MINDHAUS να συνεχίζει να υποστηρίζει την European Travel Commission και τους 35 Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού, μέλη της. Παράλληλα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εμβαθύνουμε συνεχώς σε ατόφια γνώση για επίκαιρες προκλήσεις όπως η κλιματική κρίση, οι συνεχιζόμενες συρράξεις, καθώς και η τεχνολογία και η Τεχνητή Νοημοσύνη» δήλωσε ο Θεόφιλος Κυρατσούλης, Γενικός Διευθυντής της MINDHAUS.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Στήριξη στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η συγκεκριμένη δράση ενημερωτικών εκδηλώσεων αναμένεται να ταξιδέψει σε 15 περιοχές της χώρας και εντάσσεται στο στρατηγικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και παροχής τεχνικής υποστήριξης το οποίο έχει αναπτύξει η Alpha Bank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πλαστικά Θράκης: Η ελληνική πολυεθνική πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης

Η πορεία υψηλής δυναμικής που ακολουθεί ο Όμιλος εδώ και σχεδόν 40 χρόνια βασίζεται σε μια συγκροτημένη και ολιστική επιχειρηματική προσέγγιση με κεντρομόλο δύναμη και βασική εταιρική αξία τη βιωσιμότητα.
businessdaily-Dribe
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η :Dribe έφτασε στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα προσφέροντας ελευθερία

Το μέλλον της μετακίνησης προσαρμόζεται στην καθημερινότητα μας, με την καινοτόμα εφαρμογή, που προσφέρει απόλυτη ελευθερία, με πρόσβαση σε οχήματα της επιλογής μας για κάθε περίσταση, 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς καμία δέσμευση.