ΓΔ: 1453.83 -1.21% Τζίρος: 56.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:27:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

Παγκρήτια: Δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις με αυξανόμενο επιτόκιο

Τα “Step plus” αποτελούν τα νέα προθεσμιακά προϊόντα που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων.

Δύο νέες προθεσμιακές καταθέσεις διάρκειας 6 και 12 μηνών είναι η απάντηση που δίνει η Παγκρήτια Τράπεζα στις προκλήσεις που δημιουργούνται από τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών. 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τα “Step plus” αποτελούν τα νέα προθεσμιακά προϊόντα που έχουν προνομιακό αυξανόμενο επιτόκιο, με μηνιαία καταβολή τόκων. Tα επιτόκια των νέων προθεσμιακών καταθέσεων, αυξάνονται κατά τη διάρκεια της κατάθεσης με μέγιστο επιτόκιο στην 6μηνη διάρκεια το 3%, ενώ στη 12μηνη το 2,75%. 

Τα νέα προϊόντα ξεκινούν με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000 ευρώ με την προϋπόθεση ότι αφορούν νέα χρήματα στην Παγκρήτια Τράπεζα

Παράλληλα στον πελάτη δίνεται η δυνατότητα για πρόωρη ολική ή μερική ανάληψη, χωρίς ποινή,  εφόσον πραγματοποιείται κατά την ημερομηνία απόδοσης των τόκων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα στην ιστοσελίδα της Παγκρήτιας Τράπεζας: https://www.pancretabank.gr/oi-prosopikes-mou-anagkes/i-diaheirisi-tis-periousias-mou/prothesmiakes-katatheseis/prothesmiaki-katathesi-step-plus/.

Η Παγκρήτια Τράπεζα επενδύει διαρκώς στη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παρέχοντας σύγχρονες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για μετασχηματισμό. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Pagkritia-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Νέες προθεσμιακές καταθέσεις με 3 ηλεκτρονικά βήματα

Η τράπεζα φέρνει το πρώτο της ψηφιακό προϊόν, με τις νέες προθεσμιακές καταθέσεις να διατίθενται για ποσά από 5.000 έως 50.000 ευρώ και δυνατότητα επιλογής διάρκειας ανάμεσα σε 7 ημέρες, 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες και 12 μήνες.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Σε μία εφαρμογή εταιρικός και προσωπικός λογαριασμός

Μέσω της εφαρμογής Pancreta Online, οι εταιρικοί χρήστες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα μέσα στην ίδια εφαρμογή να διατηρούν τόσο τον προσωπικό όσο και τον εταιρικό τους λογαριασμό.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα νέο κατάστημα στην Τρίπολη εγκαινίασε η Παγκρήτια Τράπεζα

Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα που ξεκινά τη λειτουργία του στην Πελοπόννησο, με στόχο, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αν. Βαρθολομαίος την επιπλέον στήριξη των ΜμΕ της εν λόγω Περιφέρειας.
Παγκρήτια Τράπεζα-κατάστημα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια: Επεκτείνει το πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεπείς δανειολήπτες

Το επιτόκιο αναφοράς θα παραμείνει διαμορφωμένο στην τιμή που ίσχυε στις 31.03.2023, μειωμένο κατά 0,50% για όλα τα Στεγαστικά δάνεια Κυμαινομένου επιτοκίου με εξασφάλιση Προσημείωση ακινήτου