ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
BD_ECDMSEE

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe 2024

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένει τις χιλιάδες των επαγγελματιών επισκεπτών και συνέδρων του, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της φετινής eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024.

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένει τις χιλιάδες των επαγγελματιών επισκεπτών και συνέδρων του, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, έχοντας για πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια.

Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments,  Marketing Automation, Packaging, Content Creation κ.ά. 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου.

Δείτε τη θεματολογία και τους ομιλητές για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce εδώ, για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing εδώ και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας. 

Το κόστος του εισιτηρίου για τα διήμερα διεθνή συνέδρια είναι 225 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. 


Για τα μέλη του GR.EC.A, του iab Hellas και του Σ.Ε.Δ.Ε προβλέπεται μειωμένο κόστος για το εισιτήριο, στα 180,65 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 

Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή και στις δύο ημέρες 
  • Πρόσβαση στις παρουσιάσεις των ομιλητών
  • Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές
  • 1 διάλειμμα για καφέ και σνακ κάθε ημέρα, στο χώρο της διοργάνωσης
  • Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό, σημειωματάριο)
  • Μεταφραστική υπηρεσία (Αγγλικά <-> Ελληνικά)

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.

Το επίσημο Website της eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρείες, χορηγούς και εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.

Η ECDM Expo SE Europe 2024 διοργανώνεται υπό τις αιγίδες των GRECA, iab Hellas, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΔΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: ATCOM, Lighthouse, ACS, advisable, NetSteps, Softexpert.Digital, DHL, Skroutz
Sponsors: 3ds, Happy Online, Γενική Ταχυδρομική, ON Marketing Agency, epay
Supporters: Shopranos, Search Magic, Artecniko, Deliverd, DataWay, Primer Software, WorldLine cardlink

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BD_ECDMSEE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 24 Μαΐου ξεκινά η τριήμερη eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2024

Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναμένει τις χιλιάδες των επαγγελματιών επισκεπτών και συνέδρων του, στο Ζάππειο Μέγαρο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκλήρωσε την ανακαίνιση 33 δωματίων το NJV Athens Plaza

«Στο επίκεντρό μας είναι πάντα να φροντίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για οικογενειακές διακοπές» ανέφερε η Γενική Διευθύντρια Βάνα Λαζαράκου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα νησιά της χώρας στηρίζει η Bayer Ελλάς με την Ομάδα Αιγαίου

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
businessdaily-DEPA-Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Με «καθαρές» επενδύσεις φέρνει το μέλλον στο σήμερα

Με «όπλα» της τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, η ΔΕΠΑ Εμπορίας βρίσκεται πίσω από το πράσινο σχέδιο που πάει τη χώρα μπροστά. Έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών, δυναμικότητας άνω των 800 MW.