ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Eurobank

Eurobank: Ειδικό πρόγραμμα για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα η τράπεζα προχωρά στη δημιουργία του νέου μισθοδοτικού/συνταξιοδοτικού Προγράμματος Προνομίων «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχών».

Νέα πρωτοβουλία για την ενίσχυση του πληθυσμού ακριτικών περιοχών που αποβλέπει στην αντιμετώπιση του Δημογραφικού υλοποιεί η Eurobank.

Όπως υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της, αναγνωρίζοντας, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, την αξία και την προσφορά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας στη διαχείριση κρίσεων, η τράπεζα προχωρά στη δημιουργία του νέου μισθοδοτικού/συνταξιοδοτικού Προγράμματος Προνομίων «Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχών».

Το νέο Πρόγραμμα μισθοδοσίας/σύνταξης Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχών, αφορά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε 13 Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) και συγκεκριμένα στις ΠΕ Έβρου, Θάσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Ρόδου, Ξάνθης, Καβάλας, Ροδόπης, Πιερίας. Το Πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στο εν ενεργεία και εν αποστρατεία πολιτικό και ένστολο προσωπικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας με σκοπό να ενισχύσει την αγοραστική δύναμη στις καθημερινές αγορές όσων υπηρετούν (εν ενεργεία) ή κατοικούν (απόστρατοι) στις ακριτικές περιοχές.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχών, επιβραβεύονται με 8% €πιστροφή* για δύο έτη από τον επόμενο μήνα της πρώτης πίστωσης μισθού/σύνταξης, σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή, για αγορές σε 340 σημεία πώλησης και συγκεκριμένα στα φυσικά καταστήματα των ανωτέρω ΠΕ στις επιχειρήσεις:

  • Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, Μασούτης για τα καθημερινά τους έξοδα,
  • ΕΚΟ (επιλεγμένα πρατήρια που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα) για τις μετακινήσεις τους,
  • Καταστήματα Γερμανός για αγορές τεχνολογίας και
  • Εταιρεία ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Dodekanisos Seaways για μετακινήσεις εντός των Δωδεκανήσων.

Τα προνόμια του Προγράμματος Κάθε Μέρα Σύμμαχοι Ακριτικών Περιοχών έρχονται συμπληρωματικά στα προνόμια που ήδη προσφέρει το υφιστάμενο πρόγραμμα μισθοδοσίας/σύνταξης Κάθε Μέρα Σύμμαχοι, όπως, επιτόκιο στο λογαριασμό μισθοδοσίας 1,5% για τα πρώτα €5.000, πιστωτική κάρτα με ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή και μειωμένο επιτόκιο** κατά 3,50%, καθώς και προνομιακές τιμολογήσεις σε στεγαστικά και προσωπικά δάνεια, ασφάλιση αυτοκινήτου και ασφάλιση πυρός - σεισμού κατοικίας.

Επιπλέον, τα στελέχη που θα μεταφέρουν τη μισθοδοσία ή τη σύνταξή τους στην Eurobank έως 31.12.2023, κερδίζουν 100 ευρώ €πιστροφή σε ενεργή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα €πιστροφή.

Για την Eurobank, η αντιμετώπιση του Δημογραφικού ζητήματος αποτελεί στρατηγική επιλογή. Η στήριξη των πελατών της μέσω στοχευμένων ενεργειών που προσαρμόζονται ευέλικτα και άμεσα στις συνθήκες που διαμορφώνονται, αποτελεί προτεραιότητα και αναδεικνύει την έμφαση που δίνει στην περαιτέρω ενίσχυση της αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης που έχει εμπεδωθεί, διαχρονικά.

* Η απόδοση του προνομίου 8% €πιστροφή ισχύει και για υφιστάμενους μισθοδοτούμενους και αποστράτους ακριτικών περιοχών κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μπορούν να απευθύνουν στα καταστήματα των ΠΕ που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα.

** Ισχύει για νέες αιτήσεις υφιστάμενων & νέων πελατών Το μειωμένο επιτόκιο ισχύει για όσο διάστημα ο πελάτης έχει ενεργή σχέση μισθοδοσίας / σύνταξης με την Τράπεζας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο πρόγραμμα από τη Eurobank για τους επαγγελματίες της υγείας

Η τράπεζα εστιάζει και στον χώρο της υγείας και εγκαινιάζει το νέο Πρόγραμμα Business Banking Υγεία, με στόχο την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Alpha Bank: Απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις στα PR Awards 2024

Η τράπεζα έλαβε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία “CSR Activity” για την πρωτοβουλία «Πολιτισμός για Όλους», ενώ βραβεύτηκε και στην κατηγορία Media Relations για την έκθεση της «Η άλλη όψη του Νομίσματος».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η Εθνική Τράπεζα στηρίζει νέα ζευγάρια για να αποκτήσουν την κατοικία τους

Με χαμηλή ίδια συμμετοχή που μπορεί να πέσει σε 10% της αξίας του ακινήτου και σταθερό επιτόκιο από 3% για διάρκεια δανείου 40 ετών, η Εθνική διευκολύνει την απόκτηση στέγης από ζευγάρια ηλικίας έως 45 ετών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Περιοδεία της διοίκησης στις Κυκλάδες, νέο κατάστημα στην Πάρο

Η Διοίκηση της τράπεζας πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και θεσμικούς φορείς, ενώ επισκέφθηκαν όλο το Δίκτυο καταστημάτων στην περιοχή.