ΓΔ: 1446.92 -0.17% Τζίρος: 79.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Νορβηγία και οι επιχειρήσεις της στο επίκεντρο εκδήλωσης του ΕΒΕΑ

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την οικονομία της χώρας και θα ακολουθήσουν συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και νορβηγικών εταιρειών.

Επιχειρήσεις από την Νορβηγία θα επισκεφθούν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Όσλο και στο πλαίσιο του έργου: "SUCCEED - Supporting small medium enterprises and innovative startups to aCCEleratE their Development through the provision of holistic services" του προγράμματος "Business Innovation Greece".

Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την οικονομία της Νορβηγίας και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν Β2Β συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και νορβηγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της ενέργειας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο ΕΒΕΑ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΒΕΑ: Αύξηση 15,8% στις εγγραφές νέων επιχειρήσεων το α’ εξάμηνο του 2024

«Παρά τις δυσκολίες, οι ελληνικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να καινοτομούν και να αναπτύσσονται, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες και θέσεις εργασίας» ανέφερε η Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΕΒΕΑ υποστηρίζει τις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και Ουκρανίας

Η χώρα μας, όπως είπε η πρόεδρος κ. Εφραίμογλου, έχει δεσμευθεί να συμμετάσχει ενεργά, μαζί με διεθνείς οργανισμούς, συμμάχους και εταίρους, στη μεγάλη προσπάθεια για την ανοικοδόμηση και την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα νησιά της χώρας στηρίζει η Bayer Ελλάς με την Ομάδα Αιγαίου

Η μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Ομάδα Αιγαίου αναδεικνύεται μέσω ουσιαστικών δράσεων στις τοπικές κοινωνίες, αποτελώντας πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Apasxolisi, Employment, Symfonia, Deal
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς το SUCCEED έφερε κοντά τις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και Νορβηγίας

Για το έργο «SUCCEED- Supporting small medium enterprises and innovative startups to aCCEleratE their Development through the provision of holistic services» συμπράττουν τo ΕΒΕΑ ως συντονιστής-εταίρος και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Όσλο ως εταίρος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση TÜV HELLAS του Εργαστηρίου Έρευνας - Ανάπτυξης της ΒΙΑΝΕΞ

Η επαναπιστοποίηση αφορά στο σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας σε Βαρυμπόμπη και Γέρακα Αττικής, καθώς και στο σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων σε Μεταμόρφωση, Παλλήνη και Πάτρα.