ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σε 7 νέες αγορές για το 2023 εισήλθε η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Χάρη στη στοχευμένη εμπορική πολιτική της, η ΗΛΙΟΣ έχει πλέον παρουσία και στη Μάλτα, διαθέτοντας δημοφιλείς σειρές ζυμαρικών της, όπως την κλασσική, την παιδική, τα Espressi και τα GlutenFree.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προχώρησε στη δυναμική ανάπτυξη των εξαγωγών της καθώς εισήλθε σε 7 νέες αγορές για το 2023 ενισχύοντας περαιτέρω την ήδη επιτυχημένη διεθνή παρουσία της, εδώ και 5 δεκαετίες, εκτός συνόρων. 

Ειδικότερα,η ΗΛΙΟΣ επεκτάθηκε στην Πολωνία όπου διαθέτει τη σειρά παιδικών ζυμαρικών και την κλασική σειρά ζυμαρικών της. Στην αγορά της Ρουμανίας έχει παρουσία τόσο με τη σειρά ζυμαρικών Espressi ΗΛΙΟΣ όσο και με τη σειρά Kiddo Pasta, απευθυνόμενη σε όλη την οικογένεια. Μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία που πέτυχε η εταιρία ήταν η τοποθέτηση προϊόντων της στην απαιτητική αγορά του Καζακστάν όπου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα της και συγκεκριμένα τις σειρές ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: ολικής άλεσης, την παιδική σειρά, τη βιολογική, τα ζυμαρικά gluten free και epsressi καθώς και το καινοτόμο προϊόν, artesian pasta straws

Χάρη στη στοχευμένη εμπορική πολιτική της, η ΗΛΙΟΣ έχει πλέον παρουσία και στη Μάλτα, διαθέτοντας δημοφιλείς σειρές ζυμαρικών της, όπως την κλασσική, την παιδική, τα Espressi και τα Gluten Free. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και στη ζήτηση για ποιοτικά και θρεπτικά ζυμαρικά η κλασική σειρά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είναι πλέον τοποθετημένη στην αγορά της Νορβηγίας

Εκτός Ευρώπης τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν «ταξιδέψει» στην Αυστραλία, όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει την κλασική σειρά ζυμαρικών, τα ζυμαρικά λαχανικών ΗΛΙΟΣ καθώς και το σιμιγδάλι ΗΛΙΟΣ ενώ ταυτόχρονα η εταιρία βρίσκεται στην ιδιαίτερη και ανταγωνιστική αγορά της Ιαπωνίας, όπου εξάγει τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ. 

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ αναπτύσσεται έντονα τα τελευταία χρόνια στις αγορές του εξωτερικού, ανταποκρινόμενη τόσο στις απαιτήσεις των αγορών αυτών όσο και στην ανάγκη προώθησης των Ελληνικών προϊόντων, παρουσιάζοντας μοναδικά – καινοτόμα προϊόντα. 

Συγχρόνως, η ΗΛΙΟΣ ξεχωρίζει καθώς δημιουργεί προϊόντα και κατηγορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων ανθρώπων και κάθε αγοράς-στόχου.

Το 2024 προβλέπεται νέα χρονιά ορόσημο για την ΗΛΙΟΣ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards απέσπασε η ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε τρία βραβεία στη διοργάνωση των Healthy Diet Awards που επιβραβεύει εταιρείες για την αριστεία και την καινοτομία τους σε προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα μεγάλη μεταλλουργική μονάδα ετοιμάζει στον Βόλο η Mytilineos

Νέα μονάδα στον κλάδο του μετάλλου θα κατασκευάσει η Mytilineos στη Ν. Ιωνία του Βόλου. Το πλάνο αφορά στην κατασκευή δύο επιπλέον χώρων/αιθουσών παραγωγής που αναμένεται να καλύψουν οκτώ στρέμματα.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική συμφωνία της Mytilineos για εξόρυξη βωξίτη στη Γκάνα

Η περιοχή που περιλαμβάνει τα υπό παραχώρηση κοιτάσματα αναμένεται να παράγει έως και περίπου 10 εκατ. τόνους βωξίτη ετησίως, που αντιστοιχούν σε ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 500 εκατ. δολαρίων με σημερινές τιμές αγοράς.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ από τη Mytilineos

Η εξαγορά της IMERYS ΒΩΞΙΤΕΣ θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας παραγωγής σε 1,2 εκατ. τόνους που θα είναι και από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ θα υπάρξουν και σοβαρές οικονομίες κλίμακας σε όλα τα επίπεδα.