ΓΔ: 1490.46 -0.08% Τζίρος: 119.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ο κ. Μάριος Ευρυπίδου, Business Relationship Manager, ACCA, η Καθηγήτρια Σεραΐνα Αναγνωστοπούλου, Πρόεδρος Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιά, ο Καθηγητής Νίκος Απέργης, Διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιά, η κα Εύη Χατζηιωάννου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Εθνικής Τράπεζας, η κα Έφη Γριζά, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών Εθνικής Τράπεζας.

Συμφωνία συνεργασίας Εθνικής Τράπεζα με ACCA και Πανεπιστήμιο Πειραιά

Πρόκειται για ένα νέο Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης διάρκειας 6 μηνών που απευθύνεται σε φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Σύμφωνο Συνεργασίας που αφορά το «Next Banking Generation Internship», υπέγραψαν η Εθνική Τράπεζα, ο Διεθνής Φορέας Επαγγελματικής Πιστοποίησης ACCA και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα νέο Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης διάρκειας 6 μηνών που απευθύνεται σε φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, οι οποίοι έχουν παράλληλα εγγραφεί και στο ACCA Accelerate και επιθυμούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία, απασχολούμενοι σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της τράπεζας, δίπλα σε έμπειρα στελέχη. Με το πρόγραμμα αυτό, η Εθνική στηρίζει έμπρακτα τους φοιτητές στα πρώτα τους βήματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Διεθνή Φορέα Επαγγελματικής Πιστοποίησης ACCA σε αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία», τόνισε η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Τράπεζας Εύη Χατζηιωάννου. «Μαζί», υπογράμμισε η κα Χατζηιωάννου, «διαμορφώνουμε το μέλλον του Χρηματοπιστωτικού Κλάδου παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που γεφυρώνουν την ακαδημαϊκή κοινότητα με την επαγγελματική εξέλιξη και την Τράπεζα Σήμερα, εξασφαλίζοντας μια πορεία προς την επιτυχία για τους ηγέτες του αύριο».

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το Next Banking Generation Internship ξεκίνησε στις 15.04.2024 και ολοκληρώνεται στις 17.05.2024.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, τις θέσεις πρακτικής άσκησης, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες της Τράπεζας, www.nbg.gr/el/omilos/anthrwpino-dunamiko/eukairies-karieras/next-banking-generation-internship, του Πανεπιστημίου Πειραιά Next Banking Generation Internship Program! – Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής (unipi.gr) και του ACCA Home | ACCA Global.

Η υλοποίηση στοχευμένων και δομημένων Προγραμμάτων Internship εντάσσεται στη στρατηγική της Εθνικής Τράπεζας για παροχή ευκαιριών απασχόλησης και ανάπτυξης σε νέους ανθρώπους, επιβράβευση της αριστείας με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια και αποτελεσματική σύνδεση της αγοράς εργασίας με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Karamouzis-Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καραμούζης: Πώς αλλάζει ο χάρτης των υποδομών την επόμενη δεκαετία

Ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας επισήμανε ότι οι επενδύσεις σε υποδομές είναι ζωτικής σημασίας για την ώθηση της μελλοντικής ανάπτυξης.
businessdaily-Chardouvelis-Gikas-ETE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χαρδούβελης: Πώς θα καλύψει η ΕΕ το οικονομικό χάσμα με τις ΗΠΑ

Ο κ. Χαρδούβελης τόνισε ότι η Ευρώπη υπερέχει των ΗΠΑ σε θέματα κοινωνικού κράτους, όπως αυτό φαίνεται στις κοινωνικές δαπάνες, την κατανομή εισοδήματος και το προσδόκιμο ζωής των πολιτών της.
businessdaily-Panagiotou-Ethniki-Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παναγιώτου (ΕΤΕ): Καθοριστικός ο ρόλος των τραπεζών στην ενεργειακή μετάβαση

Όπως τόνισε ο Ερν. Παναγιώτου, η βιωσιμότητα αποτελεί μία παγκόσμια προσπάθεια και επομένως ένα θέμα που απαιτεί συνεργασίες για να αντιμετωπιστεί. Αυτό οι τράπεζες το αναγνωρίζουν και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.