ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
MYTILINEOS_ESG
Πηγή: MYTILINEOS

Mytilineos: Αυξημένη στάθμιση στους δείκτες FTSE από 28/5 λόγω placement

Από τις 28 Μαΐου ο τίτλος της Mytilineos θα συμμετέχει με νέα στάθμιση στους δείκτες FTSE All-World Index, FTSE MPF All-World Index, FTSE Global Large Cap Index,  FTSE Emerging Index.

Με διαφορετική στάθμιση θα συμμετέχει στους δείκτες FTSE η μετοχή της Mytilineos λόγω αύξησης του free float της, μετά το placement για 7,2 εκατ. μετοχές της εταιρείας έναντι 255,6 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε ο οίκος FTSE Russell, από τις 28 Μαΐου ο τίτλος της Mytilineos θα συμμετέχει με νέα στάθμιση στους δείκτες FTSE All-World Index, FTSE MPF All-World Index, FTSE Global Large Cap Index,  FTSE Emerging Index.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Υπογραφή δύο 10ετών PPAs για Data Centers στο Δουβλίνο

Η συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Keppel DC REIT και της Mytilineos και με αυτά τα PPAs, το 92% της ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στις δύο εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Δουβλίνο θα τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές στην Ιρλανδία. 
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Επενδύσεις πάνω από 3 δισ. στην Ιταλία τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Έως τώρα η Mytilineos κινήθηκε στη γειτονική χώρα μέσω οργανικής ανάπτυξης. Ωστόσο ο Γενικός Διευθυντής (COD) της εταιρείας εκτίμησε ότι πλέον υπάρχει περιθώριο να κινηθεί και μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mytilineos: Σε εμπορική λειτουργία η μονάδα 200MW ρεύματος της Ιρλανδίας

H σχετική σύμβαση είχε υπογραφεί στο τέλος του 2022 και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν - όπως είχε τεθεί - με την μορφή του επείγοντος (fast track) εντός χρονοδιαγράμματος, παρά την δύσκολη συγκυρία σε διεθνές επίπεδο.