Φωτο: Shutterstock

Πάνω από 5% το ποσοστό της Schroders στην Alpha Bank

Ξεπέρασε το 5% το ποσοστό της Schroders επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Alpha Bank, όπως έκανε γνωστό η τράπεζα με ανακοίνωσή της.

Με ανακοίνωσή της η Alpha Bank έκανε γνωστό ότι η Schroders κατέχει έμμεσα από την 21η Φεβρουαρίου δικαιώματα ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές σε ποσοστό άνω του ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Alpha Bank: 

Η Alpha Bank A.E. (η «Τράπεζα») ενημερώνει, κατ’ εφαρμογή του Ν. 3556/2007, ότι η Schroders plc, κατόπιν της από 25.2.2020 σχετικής γνωστοποιήσεώς της, κατέχει έμμεσα από την 21.2.2020 δικαιώματα ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές σε ποσοστό άνω του ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης.

Τα δικαιώματα ψήφου αναλύονται ως εξής:

Τα δικαιώματα ψήφου κατέχονται άμεσα από τις ακόλουθες νομικές οντότητες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στήριξη επιχειρήσεων και ιδιωτών από την Alpha Bank με ρυθμίσεις

Για τις Μεσαίες και Μεγάλες Επιχειρήσεις που πλήττονται προβλέπεται αναστολή καταβολής χρεολυσίων, ενώ για τους ιδιώτες και τις Μικρές Επιχειρήσεις προβλέπεται τρίμηνη αναστολή δόσεων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Β. Ψάλτης: Το σχέδιο της Alpha Bank για τηλεργασία και λειτουργία του δικτύου

Πρώτη προτεραιότητα η προστασία της υγείας όλων, τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης σε επιστολή στο προσωπικό. Τι θα ισχύσει για τηλεργασία και λειτουργία του δικτύου.