ΓΔ: 1191.77 -1.45% Τζίρος: 51.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Συνεχίζεται με ένταση η ενδοοικογενειακή «μάχη» για τον έλεγχο της Creta Farms

Η εταιρία ανακοίνωσε το πρωι τη διακοπή και μετάθεση για τις 3 Οκτωβρίου της χθεσινής γενικής συνέλευσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κ. Δομαζάκης έχει εξασφαλίσει τον μετοχικό έλεγχο.

Με ένταση συνεχίζει η ενδοοικογενειακή «μάχη» μεταξύ των αδερφών Δομαζάκη για τον έλεγχο της Creta Farms η οποία βρίσκεται σε οριακό σημείο εξαιτίας του υψηλού δανεισμού και της διοικητικής σύγκρουσης.

Χθες κατά τη διάρκεια της συνέλευσης σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των δυο αδερφών ενώ τελικά κλήθηκε η αστυνομία για την αποκατάσταση της τάξης.

Με ανακοίνωσή της, η εταιρία (ανακοίνωση που αποδίδεται στην πλευρά του Εμ. Δομαζάκι) τόνισε ότι «λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».

Εντελώς διαφορετική εικόνα μεταδίδει η πλευρά του Κωνσταντίνου Δομαζάκη σημειώνοντας ότι η απουσία του προέδρου ήταν πρόφαση για την αναβολή της συνέλευσης καθώς ο Κωνσταντίνος είχε συγκεντρώσει την πλειοψηφία των μετοχών και κατά συνέπεια τον έλεγχο της εταιρίας και της διοίκησης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εντός των επομένων ωρών θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις που θα ξεκαθαρίζουν το νέο τοπίο στην εταιρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ