Μυτιληναίος: Προσφέρει 65 ειδικούς αναπνευστήρες για τις ΜΕΘ της χώρας

Στην μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό της πανδημίας του κορονοϊού στέκεται και ο όμιλος Mytilineos συμβάλλοντας ουσιαστικά στις αυξημένες ανάγκες των νοσοκομείων και δηλώνει πως θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης αυτής της έκτακτης κατάστασης.

Στήριξη στις δομές Υγείας που δίνουν καθημερινά μάχη απέναντι στην επιδημία του κορονοϊού από τον όμιλο Mytilineos που έπειτα από επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας προχώρησε στη δωρεά 65 ειδικών αναπνευστήρων για χρήση στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της χώρας προσφέροντας ουσιαστική και στοχευμένη βοήθεια. Ο όμιλος ανακοίνωσε πως παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τους φορείς και δηλώνει έτοιμος να στηρίξει όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης της επιδημίας.

Η ανακοίνωση της Mytilineos

Η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται αυτή τη στιγμή με έναν αόρατο εχθρό. Σύντομα θα βγούμε νικητές, ωστόσο ο στόχος είναι αυτό να γίνει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινο επίπεδο.

Η MYTILINEOS διαχρονικά συνεισφέρει με όλες της τις δυνάμεις, κάθε φορά που οι ανάγκες της πατρίδας μας το επιβάλλουν. Ωστόσο, οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις απαιτούν σωστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε η βοήθεια να είναι στοχευμένη και ουσιαστική. 

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με το υπουργείο Υγείας και σε απόλυτη συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες των νοσοκομείων, προχώρησε στην αγορά 65 ειδικών αναπνευστήρων, για χρήση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που αντιμετωπίζουν εξαιρετικά δύσκολα περιστατικά. 

Δεν μένουμε ωστόσο εκεί. Παραμένουμε σε ανοικτή γραμμή με τους υπεύθυνους φορείς και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες αναχαίτισης της έκτακτης αυτής κατάστασης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: 237 εθελοντές εργαζόμενοι στηρίζουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η Παπαστράτος συνεισφέρει στη «Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» της Κ.Ε.Δ.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας με 237 εθελοντές- εργαζόμενους από την Παπαστράτος για να στηρίξουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλη τη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάρρωσε πλήρως ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς Γεώργιος Χαντζηνικολάου

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Τράπεζας Πειραιώς Γέωργιος Χαντζηνικολάου, ανακοίνωσε πως έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό που είχε προσβληθεί στις 12 Μαρτίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέχρι τις 19 Απριλίου θα μείνουν κλειστές οι μαρίνες της D Marine Hellas

Θα απαγορεύεται ο απόπλου και κατόπλου στις μαρίνες Ζέας στην Αττική, Γουβίων στην Κέρκυρα, της Λευκάδας και της Καλαμάτας ενώ ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις και ανακαλούνται οι άδειες σε εξωτερικά συνεργεία για εργασίες ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.