Φώτο: portocarras.com

Τεχνική Ολυμπιακή: Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Πόρτο Καρράς

Με ανακοίνωσή της, η Τεχνική Ολυμπιακή ενημέρωσε πως οι διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments του Ιβάν Σαββίδη, για την πώληση του Πόρτο Καράς συνεχίζονται κανονικά.

Θέση σε δημοσιεύματα του Τύπου, μετά και από σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων για το Πόρτο Καρράς πήρε η Τεχνική Ολυμπιακή.

Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις με την Βelterra Investments του Ιβάν Σαββίδη δεν έχουν διακοπεί και πρόσθεσε ότι θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Τεχνική Ολυμπιακή, απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, αναφέρει ότι «προς το παρόν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ αφενός της εταιρείας με την επωνυμία «Τ.Ο. International Holding Ltd» και των συνδεδεμένων με την Εταιρεία προσώπων και αφετέρου της εταιρείας με την επωνυμία «Belterra Investments Ltd», του Ιβάν Σαββίδη, σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας «Πόρτο Καρράς Α.Ε» που ανήκουν στην «ΤΟ International Holding Ltd» και στα ως άνω συνδεδεμένα πρόσωπα. Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διευκρινίσεις για το τίμημα της πώλησης του Πόρτο Καρράς έδωσε η Τεχνική Ολυμπιακή

Δεν τίθεται ζήτημα μείωσης του τιμήματος για την πώληση των μετοχών του Πόρτο Καρράς λόγω αναβαλλόμενης φορολογικής υποχρέωσης των ακινήτων ξεκαθαρίζει η Τεχνική Ολυμπιακή.
porto_karras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεκτή η έφεση 233 χρονομισθωτών κατά της Πόρτο Καρράς

Η Τεχνική Ολυμπιακή ενημερώνει τους επενδυτές με ανακοίνωσή της ότι το ζήτημα θα κριθεί στο ανώτατο δικαστήριο, μετά την απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών να κάνει δεκτή την έφεση 233 χρονομισθωτών κατά της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ.