ΓΔ: 905.53 -0.29% Τζίρος: 69.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

ΕΛΤΑ Courier: Δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις στον έλεγχο που μας έγινε

Η ΕΛΤΑ Courier, με ανακοίνωσή της, έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Εμπορίου δεν βρέθηκαν παραβάσεις.

Η ΕΛΤΑ Courier έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε, χωρίς κάποιο εύρημα παράβασης, ο τυπικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή.

«Οι αρμόδιες διευθύνσεις», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «συνεργάστηκαν πλήρως με το κλιμάκιο των ελεγκτών παρέχοντας με αμεσότητα και διαφάνεια όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τα οποία δεν διαπιστώθηκε καμία αλλαγή στις χρεώσεις της εταιρείας».

«Κατά συνέπεια, ο έλεγχος ολοκληρώθηκε άμεσα, επιβεβαιώνοντας την υπευθυνότητα με την οποία η εταιρεία αντιμετωπίζει πάντα τους πελάτες της. Η ΕΛΤΑ Courier θα συνεχίσει να εργάζεται με προσήλωση και με όλες τις δυνάμεις της για την εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας βέλτιστες και ανταγωνιστικές υπηρεσίες προς το ελληνικό κοινό στη δύσκολη συγκυρία της υγειονομικής κρίσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, μετά από καταγγελίες καταναλωτών, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πολλές εταιρείες ταχυμεταφορών, με σκοπό να διαπιστωθούν τυχόν παραβάσεις ή αλλαγές στην τιμολογιακή τους πολιτική. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναβαθμίζονται οι υποδομές και οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ Courier

Στα άμεσα σχέδια περιλαμβάνεται και η δυναμική της ένταξη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) ώστε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αγοράς, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ένα επιπλέον touchpoint για τον τελικό καταναλωτή.