ΓΔ: 2327.44 3.30% Τζίρος: 320.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κατάστημα Lidl εξωτερικά
Φώτο: Shutterstock

Lidl Ελλάς: Το πιο οικονομικό καρότσι με 11,75% εξοικονόμηση έως 10,74 ευρώ

Έρευνα της IWD δείχνει ότι το «καρότσι» της Lidl Ελλάς είναι κατά 11,75% φθηνότερο, εξοικονομώντας έως 10,74 ευρώ ανά αγορά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων.

Η Lidl Ελλάς αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά ως η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τα πρόσφατα ευρήματα της ανεξάρτητης έρευνας της IWD. 

Συγκεκριμένα, το «καρότσι» της Lidl Ελλάς ήταν 11,75% φθηνότερο σε σύγκριση με αντίστοιχο καρότσι άλλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προσφέροντας εξοικονόμηση έως και 10,74 ευρώ ανά αγορά.

Η εταιρεία, με τη νέα διαφημιστική της καμπάνια που φέρει το μήνυμα «Για ακόμα μία φορά, το πιο οικονομικό καρότσι», εστιάζει στη στρατηγική της να παρέχει στους πελάτες της διαχρονική αξία, ακόμη και σε μια περίοδο σημαντικών πληθωριστικών πιέσεων στα είδη ευρείας κατανάλωσης.

Η πρόσφατη πρωτοβουλία περιλάμβανε την αγορά 44 βασικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, τα οποία εξετάστηκαν από την εταιρεία ερευνών IWD.

 Η έρευνα συνέκρινε το συνολικό κόστος του «καροτσιού» προϊόντων ανάμεσα στη Lidl Ελλάς και σε μεγάλη ανταγωνιστική αλυσίδα, καταγράφοντας σαφή υπεροχή της Lidl τόσο στη χαμηλή τιμή όσο και στη διατήρηση της ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως η εξοικονόμηση για τον καταναλωτή έφτασε τα 10,74 ευρώ, χωρίς να γίνει ο παραμικρός συμβιβασμός στην ποιότητα.

Όπως δηλώνει ο Martin Brandenburger, Πρόεδρος Διοίκησης και CEO της Lidl Ελλάς, «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε ότι κάθε οικογένεια αξίζει να γεμίζει το καρότσι της χωρίς άγχος και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα», τονίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της στρατηγικής της εταιρείας. 

Παράλληλα, προσθέτει: «Σε μια εποχή που η ακρίβεια δοκιμάζει την καθημερινότητά μας, εμείς στηρίζουμε τους καταναλωτές με ουσιαστικές λύσεις και πραγματική αξία. Το ότι το καρότσι μας είναι κατά 11,75% πιο οικονομικό δεν αποτελεί απλώς στατιστικό εύρημα, αλλά αποδεικνύει τη συνεπή μας δέσμευση στο να προσφέρουμε περισσότερα με λιγότερα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό».

Η Lidl Ελλάς συνεχίζει να δικαιώνει τον τίτλο της ως No.1 στη σχέση ποιότητας-τιμής για ακόμη μία χρονιά, έχοντας βραβευτεί για το διάστημα 2025-2026 με τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση Best Buy Award. Η εν λόγω διάκριση απονέμεται βάσει των αποτελεσμάτων ανεξάρτητης έρευνας του οργανισμού ICERTIAS, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα τον Μάιο του 2025.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, «Με το βλέμμα στο μέλλον, η Lidl Ελλάς παραμένει αφοσιωμένη στο να κρατά τις τιμές χαμηλά και τις αγορές προσιτές για κάθε νοικοκυριό. Με σταθερή δέσμευση στη διαφάνεια και στη σχέση ποιότητας - τιμής, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το πιο οικονομικό καρότσι βρίσκεται στα Lidl».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

άδεια σχολική αίθουσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαιδευτικό υλικό για νέους στα δικαιώματα και τις επιλογές καταναλωτή

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) παρουσίασε ένα νέο Εκπαιδευτικό Kit για τα δικαιώματα καταναλωτών, με έμφαση στους νέους και τις σχολικές κοινότητες, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και θέματα όπως ασφάλεια προϊόντων και υπεύθυνη κατανάλωση.
Σημαία Κίνας οικονομία
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Το Πεκίνο καθιερώνει το 2025 ως νέα χρονιά βάσης για οικονομικούς δείκτες

Το Πεκίνο ανακοίνωσε νέα στοιχεία για τον δείκτη τιμών καταναλωτή με έτος βάσης το 2025, έπειτα από ενημέρωση του Εθνικού Γραφείου Στατιστικής, καθώς η βάση αλλάζει κάθε πέντε χρόνια, όπως συνηθίζεται διεθνώς.
αγγούρι
ΔΙΕΘΝΗ

Αύξηση τιμών στα αγγούρια προκαλεί αντιδράσεις στη Ρωσία εν μέσω πολέμου

Η τιμή του αγγουριού στη Ρωσία έχει διπλασιαστεί από τον Δεκέμβριο, ξεπερνώντας τα 300 ρούβλια το κιλό, προκαλώντας αντιδράσεις στους καταναλωτές. Η ρυθμιστική αρχή ζήτησε εξηγήσεις από παραγωγούς και εμπόρους.
Οικονομία Κίνας κόκκινο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Νέα μέτρα για τόνωση κατανάλωσης στο Φεστιβάλ της Άνοιξης

Οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν πακέτο μέτρων για ενίσχυση της κατανάλωσης στο Φεστιβάλ της Άνοιξης, με κουπόνια επιδοτήσεις και ενισχύσεις από τις τοπικές κυβερνήσεις. Η έμφαση δίνεται σε εστίαση καταλύματα μεταφορές τουρισμό αγορές και ψυχαγωγία.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Πολυτέλεια η Τσικνοπέμπτη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για εκτόξευση τιμών στα τρόφιμα και το κρέας και προτείνει μέτρα για έλεγχο ακρίβειας, σημειώνοντας πως ακόμα και η Τσικνοπέμπτη έχει γίνει είδος πολυτελείας.
Τεχνητή νοημοσύνη λιανεμπόριου
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ΑΙ της Alibaba ενισχύει την κατανάλωση στο Φεστιβάλ της Άνοιξης

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τη φετινή κατανάλωση στην Κίνα ενόψει του Φεστιβάλ της Άνοιξης, ενισχύοντας την οικονομία. Η εφαρμογή Qwen της Alibaba προσφέρει επιβραβεύσεις ύψους 3 δισ. γιουάν, διευκολύνοντας τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών.