Διαψεύδει η Creta Farms ότι έχει παραλάβει πόρισμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Creta Farms με την οποία απαντά σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας που υποστηρίζει ότι η εταιρεία έχει στα χέρια της το πόρισμα της Deloitte.

Θέση πήρε η Creta Farms σε δημοσίευμα ηλεκτρονικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο η Deloitte έχει παραδώσει στην εταιρεία το πόρισμά της, χωρίς αυτό όμως να έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Η Creta Farms διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο και διαβεβαιώνει το επενδυτικό κοινό ότι μόλις λάβει τα αποτελέσματα της έρευνας της ελεγκτικής εταιρείας θα προχωρήσει άμεσα στην αξιολόγηση και γνωστοποίησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.bankingnews.gr με τον τίτλο «Αποκάλυψη: Το πόρισμα forensic της Deloitte για την Creta Farms που παραδόθηκε αλλά … προς τον παρόν εξαφανίστηκε» με ημερομηνία 26.04.2020, καθόσον το αναφερόμενο σε αυτό πόρισμα της Deloitte δεν έχει μέχρι και σήμερα παραδοθεί στην Εταιρεία μας.

Η Εταιρεία διαβεβαιώνει το επενδυτικό κοινό ότι μόλις λάβει τα αποτελέσματα της έρευνας της ελεγκτικής εταιρείας και σε πλήρη συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στην από 22.07.2019 συμφωνία Standstill MoU, θα προβεί πάραυτα στην αξιολόγηση και γνωστοποίησή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.