Φώτο: ΣΙΔΜΑ

Ο Αντώνιος Καραδελόγλου νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΙΔΜΑ

Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου είναι χημικός, πτυχιούχος του Παν. Πατρών και αποτελεί στέλεχος της ΣΙΔΜΑ από το 2010. Από τον Ιανουάριο του 2013 κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της Εταιρείας.

Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου είναι ο νέος διευθύνοντας σύμβουλος της ΣΙΔΜΑ, ύστερα από απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας. 

Ο κ. Καραδελόγλου είναι χημικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελεί στέλεχος της Εταιρείας από το 2010, ενώ από τον Ιανουάριου του 2013 κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της Εταιρείας. Πριν την ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας, κατείχε από το 1985 διάφορες θέσεις σε εταιρείες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία ΣΙΔΜΑ ανακοινώνει ότι κατόπιν της από 25 Μαΐου 2020 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας και σύμφωνα με την αυθημερόν απόφαση του διοικητικού συμβουλίου περί συγκρότησής του σε σώμα, το διοικητικό συμβούλιο επέλεξε τον κ. Αντώνιο Καραδελόγλου ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας.

Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου είναι χημικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών και αποτελεί στέλεχος της Εταιρείας από το 2010, ενώ από τον Ιανουάριου του 2013 κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της Εταιρείας. Πριν την ένταξή του στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας, κατείχε από το 1985 διάφορες θέσεις σε εταιρείες του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Ο κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ στέλεχος της Εταιρείας επί 39 χρόνια και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας επι σειρά ετών, εξελέγη Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα την 25η Μαΐου 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good για δεύτερη χρονιά η Mytilinaios

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η ελληνική εταιρεία με συνολική επίδοση ESG: 4,1 με άριστα το 5, κατάφερε να πετύχει βαθμολογία μεγαλύτερη από το 92% των αξιολογημένων εταιρειών. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Προχωράει σε κοινό ομολογιακό δάνειο 25 εκατ. ευρώ

To κοινό ομολογιακό δάνειο με την Εθνική Τράπεζα και την “NBG BANK MALTA LIMITED”, με σκοπό την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης μονιμότερου χαρακτήρα είναι διάρκειας τριών ετών εξοφλητέο στην λήξη του.