ΓΔ: 1187.71 -0.34% Τζίρος: 26.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:05:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΣΙΔΜΑ

Εκταμιεύθηκε το κοινό εξασφαλισμένο ομολογιακό δάνειο από τη ΣΙΔΜΑ

Πρόκειται για ομολογιακό δάνειο το ύψος του οποίου ξεπερνά το επίπεδο των 5,2 εκατ. ευρώ και το οποίο καλύφθηκε πλήρως από την Εθνική Τράπεζα.

Την εκταμίευση ομολογιακού δανείου άνω των 5,2 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε η εταιρεία ΣΙΜΔΑ, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «σε συνέχεια της από 20 Οκτωβρίου 2021 σχετικής ανακοίνωσής της η ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα ότι την 02.12.2021 εκταμιεύθηκε το κοινό εξασφαλισμένο ομολογιακό δάνειο, ύψους έως 5.237.400 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από την τράπεζα "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", ως αρχικό ομολογιούχο, όπως προβλεπόταν από τα συμβατικά έγγραφα για την έκδοση του ως άνω ομολογιακού δανείου, που υπεγράφη στις 20 Οκτωβρίου 2021.

Το ποσό από την ανωτέρω εκταμίευση θα διατεθεί στο σύνολό του για την αναχρηματοδότηση δανεισμού της, κατά 100%, θυγατρικής της στη Ρουμανία με την επωνυμία SIDMA ROMANIA S.R.L.».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΙΔΜΑ: Άνοδος 32,8% του τζίρου στο α' εξάμηνο, έφτασε τα 173 εκατ. ευρώ

Η μέση τιμή πώλησης οδήγησε σε υψηλότερα επίπεδα τον κύκλο εργασιών της εταιρείας, ενώ υποχώρησε σημαντικά η κερδοφορία. Αύξηση του κύκλου εργασιών για τις θυγατρικές SIDMA Bulgaria και SIDMA Romania, κατά 38,6 % και 50,1% αντίστοιχα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική αύξηση του τζίρου και κερδοφορίας για ΣΙΔΜΑ στο εννεάμηνο

Σε θετική πορεία για τρίτο τρίμηνο η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική που δεν δείχνει να ανησυχεί προς το παρόν για το τέταρτο κύμα πανδημίας καθώς δεν διαφαίνεται να επιβάλλεται νέο γενικό lockdown. Στα 197,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος μαζί με τις πωλήσεις αντιπροσωπείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Αντώνιος Καραδελόγλου νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΙΔΜΑ

Ο κ. Αντώνιος Καραδελόγλου είναι χημικός, πτυχιούχος του Παν. Πατρών και αποτελεί στέλεχος της ΣΙΔΜΑ από το 2010. Από τον Ιανουάριο του 2013 κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της Εταιρείας.