ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Creta Farms

Διαψεύδει η Creta Farms δημοσίευμα για αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

Στρεβλό και αναληθές χαρακτηρίζει η Creta Farms δημοσίευμα σχετικά με αλλαγή στο διοικητικό της συμβούλιο και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Αρνείται κατηγορηματικά ως απολύτως στρεβλό και αναληθές το περιεχόμενο του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.bankingnews.gr με τίτλο «Αποκάλυψη: Εξαφάνισαν αναδρομικά το Μαργωμένο από την Creta Farm - Τα καυτά ερωτήματα για πλαστά έγγραφα και εξαπάτηση του ΓΕΜΗ» η Creta Farms με σημερινή της ανακοίνωση.

Όπως τονίζει η εταιρεία: «για την αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που μνημονεύεται στο δημοσίευμα υπέβαλλε την παραίτησή του την 28.08.2019. Εν συνεχεία, η Εταιρεία προχώρησε εντός του μηνός Σεπτεμβρίου στην ανάρτηση του εν λόγω πρακτικού συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ., γεγονός που αποδεικνύεται εξ εγγράφων και θα ήταν δυνατό να διευκρινιστεί με μία απλή ερώτηση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Η δημοσίευση του εν λόγω πρακτικού μετά από τόσους μήνες από την ημερομηνία υποβολής του οφείλεται αποκλειστικά σε διαδικασίες εσωτερικές της υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. που αφορούν τη ροή δημοσιεύσεων των καταχωρήσεων των εταιρειών.

Η Εταιρεία, εξάλλου, τον Οκτώβριο του 2019 που ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση, προέβη στη γνωστοποίηση στο επενδυτικό κοινό των αλλαγών στη σύνθεση της Διοίκησης. Η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.