ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Απορρίφθηκε αγωγή από Κ. Δομαζάκη κατά της Creta Farms

Η αγωγή ζητούσε να κηρυχθούν άκυρες οι αποφάσεις της από 26.06.2019 Έκτακτης Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας. Αύριο θα συζητηθεί η αίτηση για υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικά.

Η Creta Farms έκανε γνωστό στο επενδυτικό κοινό, με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο, ότι απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον της ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Η απόφαση πάρθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου (Εκούσια Δικαιοδοσία), ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δομαζάκης ζητούσε να κηρυχθούν άκυρες οι αποφάσεις της από 26.06.2019 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή 5 Ιουνίου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου η αίτηση για την υπαγωγή της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms στο άρθρο 106 β&δ του πτωχευτικού κώδικα.

Αρχικά είχε ορισθεί δικάσιμος, στις 20 Μαρτίου η οποία όμως ματαιώθηκε, λόγω των μέτρων περιορισμού από την πανδημία του κορονοϊού. Aν τελικά η αίτηση εγκριθεί, θα έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια διάσωσης που πραγματοποιείται.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.