Φώτο: Shutterstock

ΟΠΑΠ: Επαναλειτουργία των παιχνιδών PLAY από τις 8 Ιουνίου 

Η εξυπηρέτηση καθήμενων εντός των καταστημάτων του εμπορικού δικτύου του ΟΠΑΠ θα επιτρέπεται από τις 6 Ιουνίου 2020, αναφέρει σε ανακοινωσή του ο όμιλος.

Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επαναλειτουργία των παιχνιδιών PLAY (VLTs) από τις  8 Ιουνίου 2020, στο δίκτυο καταστημάτων PLAY και πρακτορείων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τη συγκράτηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19. 

Επιπλέον, η εξυπηρέτηση καθήμενων εντός των καταστημάτων του εμπορικού δικτύου του ΟΠΑΠ επιτρέπεται από τις 6 Ιουνίου 2020.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού «σταθερή δέσμευση του ΟΠΑΠ είναι η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συνεργατών, των πελατών και των εργαζομένων στο δίκτυο των καταστημάτων του. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία υιοθετεί ολοκληρωμένα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του ιού COVID-19, τα οποία συμμορφώνονται πλήρως με τους κανόνες λειτουργίας που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιες αρχές. Ο ΟΠΑΠ και το δίκτυο του υλοποιούν επιπλέον ενέργειες, ώστε να προσφέρουν υπεύθυνα μια ασφαλή παικτική εμπειρία στους πελάτες, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια της εταιρείας.

Για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τους, ο ΟΠΑΠ καλεί τους πελάτες να τηρούν τις οδηγίες πρόληψης και υγιεινής των αρχών και να αποφεύγουν το συνωστισμό εντός και εκτός των καταστημάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλήγμα στον ΟΠΑΠ από το lockdown αλλά διατηρεί επαρκή ρευστότητα

Το δεύτερο τρίμηνο κινήθηκε βάσει των απαιτητικών προσδοκιών μας, καθώς επιτεύχθηκε η δημιουργία καθαρών ταμειακών ροών ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους., ανέφερε ο Jan Karas, acting CEO του ΟΠΑΠ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω του προγράμματος επανεπένδυσης

Έπειτα από την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ως αποτέλεσμα της υλοποίησης του προγράμματος επανεπένδυσης του μερίσματος χρήσης 2019, και την εισαγωγή των νέων μετοχών.