ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Bewise

Η Bewise ανάλαβε έργο CRM & ERP για την DNASequence

Στόχος του έργου είναι η DNASequence να εξασφαλίσει την λειτουργία όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών σε ένα end to end digital, secure και ελεγχόμενο περιβάλλον.

Η Bewise ανάλαβε πρόσφατα την υλοποίηση έργου CRM & EPR βασισμένο στη λύση Microsoft Dymanics, για την εταιρεία DNASequence Hellas SRL, η οποία δραστηριοποιείται στο τομέα της Βιοτεχνολογίας με αντικείμενο την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων λύσεων με βάση τις μεταγονιδιοματικές τεχνολογίες.

Στόχος του έργου είναι η DNASequence να εξασφαλίσει την λειτουργία όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών σε ένα end to end digital, secure και ελεγχόμενο περιβάλλον. Το νέο σύστημα ERP & CRM θα λειτουργήσει σε πλατφόρμα της Microsoft και συγκεκριμένα σε Dynamics 365, PowerBI, Power Automate, Power Apps και Sharepoint. 

Το έργο, είναι αυτή τη στιγμή σε φάση υλοποίησης βάση του project planning από τους συμβούλους της Bewise και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο 2020. Ο Αντώνιος Σαλακίδης, γενικός διευθυντής της DNASequence, δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον CEO της Bewise, κ. Μενέλαο Μακρυγιάννη για τη γρήγορη και επαγγελματική ανταπόκριση και πάνω από όλα για την αντίληψη του ποιοι είμαστε τι κάνουμε και που θέλουμε να φτάσουμε. Με βάση αυτό, σκοπός μας είναι να διευρύνουμε τη συνεργασία σε κάθε επίπεδο ώστε η Bewise να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το Operational Management μας, για να μπορούμε να είμαστε επικεντρωμένοι χωρίς ανησυχία στην καινοτομία και την παραγωγή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bewise: Στα 5 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2022 σημειώνοντας αύξηση 20%

Η εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, Κύπρο, Δυτική Ευρώπη αλλά και στο Ντουμπάι, και διαθέτει 478 πελάτες και το προσωπικό της να ξεπερνά τα 50 άτομα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BEWISE: Υλοποίηση έργου της Cisco Unified Communications στη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα

Εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός στα Data Center της εταιρείας σε Άγιο Στέφανο και Κηφισιά, όπως και στα περιφερειακά γραφεία και μονάδες παραγωγής της εταιρείας, στις περιοχές Σίνδου, Λαμίας και Σχηματαρίου.