Φώτο: Shutterstock

Folli Follie: Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. οι οικονομικές καταστάσεις του 2018

Οι καταστάσεις ετέθησαν στη διάθεση της PricewaterhouseCoopers για την ολοκλήρωση της έκθεσης ελέγχου.

Tις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας για την χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018, οι οποίες ετέθησαν στην διάθεση της PricewaterhouseCoopers για την ολοκλήρωση της έκθεσης ελέγχου, ενέκρινε σήμερα Τρίτη το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie. 

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία σύμφωνα με τον Κανονισμό για την Κατάχρηση της Αγοράς (EΕ) 596/2014 (MAR) και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR. Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κα. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου, του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δεκτό το αίτημα της Folli-Follie για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές

Εξαιρέθηκαν από τα προληπτικά μέτρα οι εταιρείες χρηματοδοτικών μισθώσεων (η συναλλακτική σχέση με τις οποίες είναι απαραίτητη για την συνέχιση της δραστηριότητας), το Δημόσιο και ο ΕΦΚΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχές Σεπτεμβρίου οι απολογίες των κατηγορουμένων για τη Folli Follie

Στους 30 έχουν διευρυνθεί οι κατηγορούμενο για τα ανακριβή οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, ενώ δύο εξ αυτών δεν εμφανίστηκαν στην τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προστασία από κατασχέσεις ζητάει η Folli Follie

Στις 24 Ιουνίου 2020 θα συζητηθεί αίτημα της εταιρείας για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την απαγόρευση λήψης μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης και ασφαλιστικών μέτρων εις βάρος της.