ΓΔ: 944.64 -1.22% Τζίρος: 62.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τη διαγραφή των μετοχών της από το ΧΑ ζητά η Περσεύς

Οι μετοχές της εταιρείας ξεπερνούν τα 17 εκατ., ενώ έχουν ονομαστική αξία 0,37 ευρώ.

Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να υπάρξει διαγραφή των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατέθεσε η εταιρεία Περσεύς. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Η εταιρία «ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (στο εξής: η «Εταιρία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη ομοφώνως στην από 10 Ιουλίου 2020 Αυτόκλητη Καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, υπέβαλε σήμερα 23 Ιουλίου 2020, προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αίτημα διαγραφής του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της, ήτοι 17.175.776 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,37 ευρώ εκάστη, από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 5 του Ν. 3371/2005».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομολογιακό δάνειο έως 20 εκατ. ευρώ ενέκρινε η Γενική Συνέλευση της Περσεύς

Την έκδοση ομολογιακού δανείου, την αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους της διοίκησης και τις αλλαγές σε συμβάσεις διευθυντικών στελεχών αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η ΓΣ της Περσεύς.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ερευνητικά έργα για το περιβάλλον και τις ιχθυοκαλλιέργειες

Τα δυο έργα που θα υλοποιήσει η ΕΛΟΠΥ αφορούν την αποτίμηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της παραγωγής και διακίνησης ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και το δεύτερο αφορά ανάπτυξη πρωτοκόλλων και οδηγιών για τις μονάδες στο θαλάσσιο περιβάλλον.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Andromeda Seafood απέκτησε το 100% της Περσεύς

Ολοκληρώθηκε η καταχώριση της Andromeda Seafood στο Σύστημα Άυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου των 315.247 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Περσεύς, και κατέχει πλέον ποσοστό 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου.