ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Mls

Αναβολή δύο συνελεύσεων ομολογιούχων της MLS

Για τις συνελεύσεις θα εκδοθούν αντίστοιχα νέες προσκλήσεις από τους εκπροσώπους των ομολογιούχων BETA και EUROXX χρηματιστηριακή.

Την αναβολή δύο συνελεύσεων ομολογιούχων, λόγω του ότι αναμένεται απόφαση μετά από αίτηση προσωρινής διαταγής, ανακοίνωσε η εταιρεία MLS. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της: «Η εταιρία MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε ανακοινώνει ότι : η προγραμματισμένη για σήμερα 28/07/2020 και ώρα 12:00 π.μ. Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ01 καθώς και η προγραμματισμένη για αύριο 29/07/2020 και ώρα 12:00 π.μ. Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ02, αναστέλλονται μέχρι την έκδοση απόφασης επί της σημερινής αιτήσεως προσωρινής διαταγής η οποία αναμένεται.

Για τις παραπάνω δύο Συνελεύσεις θα εκδοθούν αντίστοιχα νέες προσκλήσεις από τους εκπροσώπους των ομολογιούχων BETA και EUROXX χρηματιστηριακή. 

Η Γενική Συνέλευση Ομολογιούχων του ομολόγου ΜΛΣ03 η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο 29/07/2020 στις 9:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί κανονικά».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MLS: Δύο νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών και εκλογή από το Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών, των κυρίων Χωματά Δημήτριο και Ρούσσο Ευστάθιο, οικονομολόγων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων.