ΓΔ: 910.29 0.69% Τζίρος: 82.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Creta Farms: Συναίνεση Κ. Δομαζάκη για τον ορισμό διοίκησης

Επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών της Creta Farms, Εθνική Τράπεζα, απέστειλε ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, με την οποία δηλώνει τη συναίνεσή του στην πρόταση της τράπεζας για ορισμό διοίκησης κοινής αποδοχής.

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της Creta Farms, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, με την οποία ενημερώνει ότι αποδέχθηκε την πρόταση της επικεφαλής των πιστωτών της εταιρείας του, Εθνικής Τράπεζας, για ορισμό διοίκησης κοινής αποδοχής.

Ακόμα, κατηγόρησε τον Εμ. Δομαζάκι και τους εντολοδόχους του ότι δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, ενώ υποστήριξε ότι τα συμφέροντα της Creta Farms, των εργαζομένων και των μετόχων της ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα συμφέροντα της Creta Farm, των εργαζομένων και των μετόχων ήταν και παραμένουν πρώτη προτεραιότητά μου. Στο πλαίσιο αυτό απέστειλα σήμερα επιστολή προς την επικεφαλής των πιστωτών Eθνική Tράπεζα στην οποία δηλώνω τη συναίνεσή μου στην πρότασή τους για άρση του αδιεξόδου μέσω της τοποθέτησης διοίκησης κοινής αποδοχής, όπως προφορικά δήλωσα και ενώπιον της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναμένω τη συγκεκριμενοποίηση της πρότασης προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια που έχουν προκύψει μετά τις ακατανόητες πρακτικές του κ. Εμ. Δομαζάκι και η εταιρεία να λειτουργήσει στο μεταβατικό στάδιο έως την εύρεση επενδυτή.

Οφείλω να επισημάνω ότι τόσο ο κ. Εμ Δομαζάκις προσωπικά όσο και οι εντολοδόχοι του στην εταιρεία δυσχεραίνουν την είσοδο σε υποψήφιους επενδυτές, πλήττοντας την εξ εξελίξει διαδικασία ανάδειξης στρατηγικού επενδυτή. Επιπλέον με δεδομένη τη θέση των τραπεζών σε σχέση με τη διοίκηση της Creta Farm, αδυνατώ να αντιληφθώ από ποιον αντλεί το δικαίωμα ο κ. Εμ. Δομαζάκις να παραμένει ως καταληψίας στην εταιρεία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.