Φώτο: Shutterstock

Folli- Follie: Την Τρίτη η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου

Ο ιδρυτής του ομίλου Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης και η σύζυγός του Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 έλαβαν σήμερα από την ανακρίτρια τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου τα οποία αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση του Ομίλου Folli- Follie. Πρόκειται για τον ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο, τον γιο του Τζώρτζη και την σύζυγο Καίτη Κουτσολιούτσου.

Και οι τρεις θα απολογηθούν ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας της Αθήνας, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, για τα οποία διώκονται οι δύο πρώτοι και η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.

Για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε ο ισολογισμός 2018 της Folli χωρίς απαλλαγή ευθυνών της διοίκησης

Η PwC ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2019. Η διοίκηση της Folli-Follie δεν απαλλάχθηκε των ευθυνών της εξαιτίας των γεγονότων που αναφέρονται στις οικονομικές καταστάσεις του 2018.