Αν. Καλλιτσάντσης: Τα αποτελέσματα θα στηρίξουν τη μετοχή της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ σημείωσε πως συνεχίζεται η εξυγίανση της εταιρείας και χαρακτήρισε ως fake news πρόσφατα δημοσιεύματα. Άνοδο 3,5% καταγράφει η μετοχή της.

Συνεχίζεται το θετικό σερί της Ελλάκτωρ καθώς για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται ανοδική πορεία με την μετοχή της να καταγράφει πριν τις 15.00 κέρδη 3,5% μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, με τον βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο Αναστάσιο Καλλιτσάντση να σημειώνει πως η μετοχή θα στηριχθεί από τα αποτελέσματα της εταιρείας.

Παράλληλα, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο, ο κ. Καλλιτσάντσης έκανε λόγο για διακίνηση fake news που έχουν στόχο να πλήξουν την αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στους μετόχους της.

Την Τετάρτη, ο κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε αγορές μετοχών του κατασκευαστικού ομίλου. Η μετοχή της κατασκευαστικής μετά από μια δύσκολη συνεδρίαση είχε καταφέρει να αντεπιτεθεί και να κλείσει σε θετικό έδαφος με κέρδη 0,53%.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Καλλιτσάντσης σημείωσε πως έχουν επενδυθεί στην Ελλάκτωρ 110 εκατ. ευρώ, τονίζοντας πως η τιμή της μετοχής της εταιρείας θα στηριχτεί από τα αποτελέσματά της. Παράλληλα, υπογράμμισε πως συνεχίζεται η εξυγίανση του ομίλου και δεν χρωστάει πλέον ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες.

Ανέφερε επίσης πως οι προς εκτέλεση συμβάσεις φτάνουν τα 1,9 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 580 εκατ. ευρώ θα συμβασιοποιηθούν στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Πρόσθεσε πως ο Άκτωρ έχει αποχωρήσει από Αλβανία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, αλλά θα διατηρήσει ηγετικό ρόλο στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ellaktor-Erga-Ypodomes_Dromos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συμφωνία εφοπλιστών – αδελφών Καλλιτσάντση για τον έλεγχο του 25,8% της Ελλάκτωρ

Η συμφωνία που γνωστοποιήθηκε στις χρηματιστηριακές αρχές χαρακτηρίζεται από σύνθετη δομή. Άμεσα στους εφοπλιστές το δικαίωμα ψήφου του περίπου 20% της Ελλάκτωρ ωστόσο η εξαγορά των μετοχών θα γίνει σταδιακά με ορίζοντα τον Ιούλιο του 2021