Φωτο: ΕΑΤΕ

Νέο λογότυπο για την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων

Το νέο logo σχεδίασε η εταιρεία MAGIQ DOORZ, με στόχο μία νέα επικοινωνιακή ταυτότητα για την ΕΑΤΕ.

Η MAGIQ DOORZ σχεδίασε το νέο λογότυπο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων Α.Ε. (ΕΑΤΕ), ξεκινώντας έτσι μία σημαντική συνεργασία, η οποία στην πρώτη φάση της περιλαμβάνει, εκτός από το νέο λογότυπο, και της εκπόνηση αναλυτικής και ολοκληρωμένης μελέτης για τη νέα εταιρική ταυτότητα της ΕΑΤΕ.

Σε μια νέα, απαιτητική και ευμετάβλητη οικονομική πραγματικότητα, η ΕΑΤΕ αναπροσαρμόζεται και μετασχηματίζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες διευρυμένες απαιτήσεις της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναγκαία μία σύγχρονη επικοινωνιακή ταυτότητα που αντικατοπτρίζει με σαφήνεια τις νέες προοπτικές.

Η Αντιγόνη Λυμπεροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΑΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Σκοπεύουμε να αναδείξουμε την υπεύθυνη και βιώσιμη επιχειρηματικότητα ως τον ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας. Τα επιχειρηματικά κεφάλαια μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας  και ειδικότερα στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Χαιρετίζουμε τη συνεργασία μας με τη MAGIQ DOORZ που μας βοηθάει στην αποτύπωση του οράματός μας με μια σύγχρονη και δυναμική εταιρική ταυτότητα».

«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία, με ιδιαίτερη σημειολογία, που ανοίγει ένα καινούργιο παράθυρο ευκαιριών και δυνατοτήτων για την MAGIQ DOORZ. Η συνεισφορά μας στη διαμόρφωση μιας ανανεωμένης εικόνας για την ΕΑΤΕ έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν συνυπολογίσουμε τον ρόλο της στην υλοποίηση επιχειρηματικών οραμάτων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», ανέφερε η Αργυρώ Κοριαλού, Διευθύνουσα Σύμβουλος της MAGIQ DOORZ.
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Έλεγχοι στο προσωπικό, κανένα κρούσμα κορονοϊού

Πραγματοποίησε ήδη, με ίδιες δαπάνες, εργαστηριακή μοριακή ανίχνευση SARS COV-2, στους εργαζόμενους, μετά τη λήξη της θερινής άδειας και μέχρι σήμερα, δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορονοϊού για κανέναν εργαζόμενο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.