ΓΔ: 825.02 0.95% Τζίρος: 57.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Noval Property

Όμιλος Viohalco: Εγκρίθηκε η σύσταση της Noval Property

Η εταιρία που συστάθηκε μέσω της συγχώνευση της Noval AE και της Βετ ΑΕ διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων κυρίως στην Ελλάδα που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείοων, ξενοδοχεία κ.α.

Το πράσινο φως για την σύσταση της εταρίας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία Noval Property ανακοίνωσε ο όμιλος Viohalco. Η εταιρία που συστάθηκε μέσω της συγχώνευση της Noval AE και της Βετ ΑΕ διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων κυρίως στην Ελλάδα που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείοων, ξενοδοχεία κ.α.

Τα πλέον γνωστά είναι τα εμπορικά κέντρα River West στον Κηφισό και Mare West στην Κόρινθο, το ακίνητο που στεγάζει το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραΐσκάκη, συγκροτήματα γραφείων στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι και αλλού, αλλά και σειρά βιομηχανικών κτιρίων σε Αθήνα, Οινόφυτα, κ.α.

Όπως έγραψε το Business Daily, ο όμιλος προωθεί επενδυτικό σχέδιο για την κατασκευή μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με συνεδριακό κέντρο και άλλες συμπληρωματικές εγκαταστάσεις, σε ακίνητο των 72 στρεμμάτων επί της οδού Πειραιώς 252 στον Ταύρο, επένδυση που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του ομίλου Viohalco:

Η Viohalco ανακοινώνει ότι την 15η Οκτωβρίου 2019 εγκρίθηκε η σύσταση της Noval Property, ως ανώνυμης εταιρίας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ). Η Noval Property συστάθηκε μέσω της συγχώνευσης της Noval AE και της Βετ ΑΕ, με παράλληλη και ταυτόχρονη εισφορά ακινήτων εις είδος από έτερες συνδεδεμένες των συγχωνευόμενων εταιριών εταιρίες. Η Noval Property διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων, κυρίως στην Ελλάδα και δευτερευόντως στη Βουλγαρία, που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία κλπ. συνολικής επιφάνειας άνω των 400.000 τ.μ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nafpigeia_skaramanga
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί θέλει την Προβλήτα 4 των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο δήμος Χαϊδαρίου

Με τον διαγωνισμό της ΕΤΑΔ να κηρύσσεται τελικά άγονος λόγω έλλειψης προσφορών, ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί την ΕΤΑΔ να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια περιλαμβάνει την έκταση της προβλήτας 4.