ΓΔ: 895.71 0.06% Τζίρος: 41.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Noval Property

Όμιλος Viohalco: Εγκρίθηκε η σύσταση της Noval Property

Η εταιρία που συστάθηκε μέσω της συγχώνευση της Noval AE και της Βετ ΑΕ διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων κυρίως στην Ελλάδα που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείοων, ξενοδοχεία κ.α.

Το πράσινο φως για την σύσταση της εταρίας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία Noval Property ανακοίνωσε ο όμιλος Viohalco. Η εταιρία που συστάθηκε μέσω της συγχώνευση της Noval AE και της Βετ ΑΕ διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων κυρίως στην Ελλάδα που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείοων, ξενοδοχεία κ.α.

Τα πλέον γνωστά είναι τα εμπορικά κέντρα River West στον Κηφισό και Mare West στην Κόρινθο, το ακίνητο που στεγάζει το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραΐσκάκη, συγκροτήματα γραφείων στην Αθήνα, στο Χαλάνδρι και αλλού, αλλά και σειρά βιομηχανικών κτιρίων σε Αθήνα, Οινόφυτα, κ.α.

Όπως έγραψε το Business Daily, ο όμιλος προωθεί επενδυτικό σχέδιο για την κατασκευή μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος με συνεδριακό κέντρο και άλλες συμπληρωματικές εγκαταστάσεις, σε ακίνητο των 72 στρεμμάτων επί της οδού Πειραιώς 252 στον Ταύρο, επένδυση που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του ομίλου Viohalco:

Η Viohalco ανακοινώνει ότι την 15η Οκτωβρίου 2019 εγκρίθηκε η σύσταση της Noval Property, ως ανώνυμης εταιρίας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ). Η Noval Property συστάθηκε μέσω της συγχώνευσης της Noval AE και της Βετ ΑΕ, με παράλληλη και ταυτόχρονη εισφορά ακινήτων εις είδος από έτερες συνδεδεμένες των συγχωνευόμενων εταιριών εταιρίες. Η Noval Property διαθέτει χαρτοφυλάκιο 41 ακινήτων, κυρίως στην Ελλάδα και δευτερευόντως στη Βουλγαρία, που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία κλπ. συνολικής επιφάνειας άνω των 400.000 τ.μ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

FASTIGHETS AB BALDER
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σουηδικός κολοσσός στην Premia ως στρατηγικός εταίρος με 17%

Το χαρτοφυλάκιό της FASTIGHETS AB BALDER που απέκτησε πρόσφατα το 17,22% του μετοχικού κεφαλαίου της Premia, ανέρχεται σε 16,3 δισ. ευρώ και περιλαμβάνει 1.458 επενδυτικά ακίνητα και είναι επίσης ιδιοκτήτης 60 ξενοδοχείων.