ΓΔ: 782.02 0.93% Τζίρος: 3.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:39:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα διοίκηση στην Creta Farms διόρισε το Πρωτοδικείο

Το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου ενέκρινε το αίτημα των τραπεζών για αλλαγή διοίκησης στην Creta Farms. Αναλαμβάνουν καθήκοντα τρία μέλη που είχαν προταθεί από τις τράπεζες.

Ένα σημαντικό βήμα για την επόμενη ημέρα της Creta Farms πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου το οποίο ενέκρινε την αλλαγή διοίκησης στην εταιρεία, ύστερα από αίτημα των τραπεζών.

Ύστερα από τη συζήτηση της υπόθεσης την Τετάρτη και την Πέμπτη, φαίνεται ότι τελικά υπήρξε απόφαση, με το δικαστήριο να ορίζει τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες, δηλαδή τους κ.κ. Δημήτρη Τσίρμπα, Λυκούργο Παπαγιαννόπουλο και Στέφανο Ξενάκη, χωρίς να κάνει δεκτό το αίτημα των αδελφών Δομαζάκη για διορισμό και μελών που έχουν προτείνει οι ίδιοι.

Υπογραμμίζεται ότι με την κίνηση αυτή η οικογένεια Δομαζάκη χάνει ουσιαστικά τον έλεγχο αφού πρόκειται για άτομα που βρίσκονται εκτός της επιρροής της.

Τέλος, σημειώνεται ότι πρόκειται για προσωρινή απόφαση μέχρι την κανονική εκδίκαση της υπόθεσης. Αυτή έχει ορισθεί για τις 15 Νοεμβρίου, όταν το δικαστήριο θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή του απόφαση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.