ΓΔ: 911.42 0.12% Τζίρος: 80.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επεκτείνει την συνεργασία της με την Eurolife η Lamda Helix

Η Lamda Hellix, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες της Eurolife ERB, υλοποίησε μια Hybrid Cloud λύση για τις υπολογιστικές της ανάγκες επεκτείνοντας την συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών.

Την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρεία Eurolife ERB, μέλος του ομίλου Fairfax ανακοίνωσε η Lamda Helix, υλοποιώντας λύση Hybrid Cloud υψηλών προδιαγραφών.

Η Eurolife ERB, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ψηφιακό μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, αναζητούσε μια λύση για τη μεταφορά μέρους των υποδομών, των συστημάτων και των αντιγράφων ασφαλείας της σε cloud περιβάλλον. Στόχος ήταν η λύση να είναι λειτουργικά αποδοτική, με δυνατότητες επέκτασης, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις των πελατών της, μειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά της κόστη.

Η Lamda Hellix, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες της Eurolife ERB, υλοποίησε μια Hybrid Cloud λύση για τις υπολογιστικές της ανάγκες, καθώς και Cloud backup λύση για την αποθήκευση των δεδομένων της, στηριζόμενη σε μέσα προηγμένης τεχνολογίας, αποκλειστικής χρήσης και αδιάλειπτης λειτουργίας. Ταυτόχρονα, η λύση πλαισιώθηκε με τις απαραίτητες περιφερειακές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, υποστήριξης, διαχείρισης και 24ωρης παρακολούθησης, προσφέροντας ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών.

Ο Ιωάννης Κώστογλου, IT Manager της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «Στη Eurolife ERB σχεδιάζουμε και προωθούμε πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Πίσω από κάθε μας επιχειρηματική επιλογή βρίσκεται πάντα η στρατηγική απόφαση για τεχνολογική εξέλιξη και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στη Lamda Hellix βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ικανό να δώσει σύγχρονες, αποδοτικές και οικονομικές λύσεις, εξελίσσοντας τον ψηφιακό μας εκσυγχρονισμό. Γι’ αυτό και έπειτα από ένα χρόνο λειτουργίας πήραμε την απόφαση να διπλασιάσουμε τις υποδομές μας στο Hybrid Cloud της Lamda Hellix, προκειμένου να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Chief Commercial & Technology Officer της Lamda Hellix, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που η Eurolife ERB, ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας και μέλος του Ομίλου Fairfax, μας εμπιστεύθηκε για την υλοποίηση μιας τόσο σημαντικής λύσης ICT. Οι hybrid cloud λύσεις που προσφέρουμε από τα προηγμένα data center μας, προσφέρουν αδιάλειπτη διαθεσιμότητα και επεκτασιμότητα ενώ είναι πάντα παραμετροποιημένες στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας. Οι ολιστικές υπηρεσίες data center μας, δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αναπτυχθούν περαιτέρω με ελεγχόμενα κόστη και μειωμένη έως και μηδενική αρχική επένδυση».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurolife FFH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife FFH: Nέο οργανωτικό σχήμα με επικεφαλής τον Γιάννη Βασιλάτο

Το νέο σχήμα, κάτω από κοινό όραμα και στρατηγική, συνδυάζει τις εργασίες και τις πρακτικές των δύο Διευθύνσεων, της Γενικής Διεύθυνσης Digital Transformation & Growth και της Γενικής Διεύθυνσης Εργασιών & Εξυπηρέτησης.
Eurolife FFH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Customer Experience Game-Changer of the Year η Eurolife FFH

Το βραβείο αυτό έρχεται ως αναγνώριση των στελεχών της συγκεκριμένης ομάδας και του καθημερινού τους έργου, μέσω του οποίου στόχος είναι να προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, βασισμένης σε σύγχρονες και καινοτόμες τεχνικές.