ΓΔ: 916.91 0.17% Τζίρος: 20.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:50:14 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lamda Development

Lamda Development: Έκτακτη Γ.Σ. για την κάλυψη θέσεων

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχωρά η Lamda Development μετά την παραίτηση δύο μελών της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους μετόχους και το επενδυτικό κοινό ότι θα προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση μετά την παραίτηση δύο μελών της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας, εξέδωσε η Lamda Development.

Η εταιρεία με την επωνυμία «LAMDA Development – Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και Αξιοποίησης Ακινήτων» (η Εταιρεία) ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Κανονισμού 596/2014, έκαστος όπως ισχύει, ότι την 21.10.2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενημερώθηκε για την παραίτηση των κ.κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και Οδυσσέα Κυριακόπουλου από τη θέση τους ως μελών στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας.

Στην ίδια απόφαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγήθηκαν την ανακοίνωση κατά την αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της παύσης της ιδιότητας του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. για τα ως άνω αναφερόμενα πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης της μεταβίβασης,

α) για τον κ. Βασιλάκη, 1.319.840 ιδίων μετοχών στην εταιρεία με την επωνυμία «Αεροπορία Αιγαίου Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρεία», στην οποία ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης είναι εκτελεστικό μέλος και Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος (με ποσοστό συμμετοχής 36,68%), ενώ κατέχει και καίρια διοικητική θέση και

β) για τον κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο, 546.167 ιδίων μετοχών στην εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΥΜΗΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», λόγω δηλωθείσας μετοχικής σχέσης του κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει να ενημερώσει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, όπως ο νόμος ορίζει, για τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης το συντομότερο δυνατόν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό, Lamda Development
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκινάει στις 6 Ιουλίου η προσφορά για το πράσινο ομόλογο της Lamda

Η διάθεση των ομολογιών του Ομολογιακού Δανείου θα γίνει μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα , ενώ οι ομολογίες θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στις 13 Ιουλίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda και Orilina ΑΕΕΑΠ απέκτησαν οικόπεδα δίπλα στο Mediterranean Cosmos

Οι δύο εταιρείες θα αναπτύξουν από κοινού το κυρίως οικόπεδο, με στόχο τη μεγιστοποίηση των συνεργιών με το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των εξαιρετικών προοπτικών της περιοχής.
The Ellinikon
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία Lamda με Orilina για επένδυση ύψους 70 εκατ. στο Ελληνικό

Βάσει του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι δυο πλευρές θα εξεταστεί η ανάπτυξη κτιρίου κατοικιών και άλλων βοηθητικών εγκαταστάσεων στο παράκτιο μέτωπο που συμπεριλαμβάνονται στο πλαίσιο αξιοποίησης του Ελληνικού.