ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Frigoglass

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Frigoglass

Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι τριετής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να παραταθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη ΓΣ.

Τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού της συμβουλίου, με πρόεδρο τον κ. Χαράλαμπο Δαυίδ και διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Νικόλαο Μαμούλη, ανακοίνωσε η εταιρεία Frigoglass

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «η Η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. σε συνέχεια της από 14.12.2020 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας αναφορικά με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος

2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος

3. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΜΟΥΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

4. ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΜΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μη εκτελεστικό μέλος

5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

6. STEPHEN GRAHAM BENTLEY του DONALD HENRY, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

7. ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

8. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΣ (PHILIPPE COSTELETOS) του ΜΑΡΙΝΟΥ, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

9. ZULIKAT WURAOLA ABIOLA του MOSHOOD KASHIMAWO OLAWALE, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Η εκλογή των ανωτέρω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης της Εταιρείας καθώς και του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας. Όπως έχει εξακριβωθεί από την Εταιρεία, τα ανωτέρω ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πληρούν τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 4 του N. 3016/2002.

Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας λήγει την 14.12.2023 και δύναται να παραταθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, χωρίς ωστόσο να υπερβεί τα τέσσερα έτη, όπως ορίζει το άρθρο 6 παρ. 3 του Καταστατικού της Εταιρείας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Προκαταβολή 15 εκατ. ως αποζημίωση για τη Ρουμανία

Η συνολική ασφαλιστική αποζημίωση που σχετίζεται με τις υλικές ζημιές και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που προκλήθηκαν από το περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται υπό εκτίμηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.