ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Frigoglass

Συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου της Frigoglass σε σώμα

Όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου είναι ανεξάρτητα από την εταιρεία, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Γεώργιος Σαμοθράκης, διαθέτει επαρκή γνώση και εμπειρία στην ελεγκτική και λογιστική.

Σε σώμα συγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου της Frigoglass ΑΒΕΕ, δυνάμει της από 22/12/2020 συνεδρίασής της. 

Αναλυτικά:

1. Γεώργιος Σαμοθράκης του Παναγιώτη – Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, τρίτος (μη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) και ανεξάρτητος,

2. Stephen Bentley του Donald Henry – Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και

3. Zulikat Wuraola Abiola του Moshood Kashimawo Olawale – Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όλα τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας είναι ανεξάρτητα από την Εταιρεία σύμφωνα με την παρ. 1 (δ) του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει, ενώ διαθέτουν επαρκή γνώση στον τομέα δραστηριότητας της Εταιρείας.

Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, κ. Γεώργιος Σαμοθράκης, διαθέτει επαρκή γνώση και εμπειρία στην ελεγκτική και λογιστική. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Προκαταβολή 15 εκατ. ως αποζημίωση για τη Ρουμανία

Η συνολική ασφαλιστική αποζημίωση που σχετίζεται με τις υλικές ζημιές και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που προκλήθηκαν από το περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται υπό εκτίμηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.