Φωτο: INTRALOT

Με τον ΟΤΕ η Intralot στον διαδικτυακό τζόγο

Η INTRALOT υπέγραψε συμφωνία πώλησης του ποσοστού συμμετοχής της στην Gamenet, έναντι €75 εκατ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα συζητά με τον ΟΤΕ για τη διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών.

Σε συζητήσεις με τον ΟΤΕ για τη διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται η INTRALOT. Σε απάντησή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία ενημερώνει τους επενδυτές ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΟΤΕ για την από κοινού διεκδίκηση της άδειας τυχερών παιχνιδιών διαδικτυακά, τονίζει όμως ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για πώληση μεριδίου της INTRALOT στον ΟΤΕ.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα οτι η θυγατρική της Intralot Italian Investments B.V υπέγραψε με την ιταλική εταιρία «Gamma Bidco S.r.I.» (εταιρεία που συνεστήθη με κεφάλαια που διαχειρίζεται η Apollo Management IX, L.P.) συμφωνία πώλησης του ποσοστού συμμετοχής της στην Gamenet (6.000.000 μετοχές, ήτοι 20% του μετοχικού της κεφαλαίου), έναντι τιμήματος €75 εκατ. Η συγκεκριμένη συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν των απαραίτητων εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές και αρχές ανταγωνισμού.

Ακολουθεί η απάντηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς:

Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε., σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 3830/22.10.2019 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΟΤΕ Α.Ε. για την από κοινού διεκδίκηση άδειας διενέργειας τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατόπιν ολοκλήρωσης της σε εξέλιξη διαδικασίας θέσπισης του σχετικού ρυθμιστικού πλαισίου.

Η INTRALOT δεσμεύεται να ενημερώσει τόσο το επενδυτικό κοινό, όσο και τις ρυθμιστικές αρχές σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εφόσον συντρέξουν οι σχετικές προϋποθέσεις με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των μερών.

Επίσης, σε σχέση με την αναφορά της ως άνω επιστολής σε φήμες για εξαγορά μεριδίου της INTRALOT από τον ΟΤΕ, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν είναι σε γνώση οποιασδήποτε τέτοιας συζήτησης ή απόφασης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Έργο στη Φινλανδία για τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Χημικών Προϊόντων

Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ήδη αναλάβει, δύο ακόμη έργα για τον Οργανισμό, με το νέο έργο να αφορά σε ε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης, υλοποίησης και υποστήριξης εφαρμογών και συστημάτων που βασίζονται σε τεχνολογίες Microsoft.