ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 11/1 η μεταβίβαση της SingularLogic στις Epsilon Net & Space Hellas

Το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas.

Tην Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση της (άμεσης κι έμμεσης) συμμετοχής της MIG στη SingularLogic, που ανέρχεται σε ποσοστό 99,61% προς το επενδυτικό σχήμα Epsilon Net και Space Hellas, μετά την ολοκλήρωση του διενεργηθέντος επιβεβαιωτικού νομικού και λογιστικού ελέγχου.

Σημειώνεται πως το συνολικό αντάλλαγμα για την εξαγορά ανήλθε στο ποσό των 18,05 εκατ. ευρώ και θα εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, με αναλογία 50% για την καθεμία εκ των Epsilon Net και Space Hellas. Η SingularLogic μεταβιβάζεται απαλλαγμένη από το σύνολο των δανειακών υποχρεώσεων της, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων κονδυλίων παθητικού που σχετίζονται με δανειακές υποχρεώσεις της Τράπεζας Πειραιώς και MIG.

Οι Epsilon Net και Space Hellas, προχωρούν στην εξαγορά - σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας- υλοποιώντας ένα κοινό επενδυτικό όραμα και θέτοντας τα θεμέλια για να καταστεί η SingularLogic ο κεντρικός πυλώνας στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ποιο το στρατηγικό σχέδιο Space Hellas-Epsilon Net για τη SingularLogic

Η κεντρική παράμετρος του επιχειρηματικού σχεδίου είναι η αξιοποίηση των σημαντικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η SingularLogic Α.Ε., σε προϊόντα, σε επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και ανθρώπινο δυναμικό.