ΓΔ: 891.3 -0.38% Τζίρος: 65.21 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Frigoglass

Νέος οικονομικός διευθυντής της Frigoglass ο κ. Εμμανουήλ Μεταξάκης

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ο κ. Μεταξάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του την 1η Απριλίου, μετά την απόφαση του νυν οικονομικού διευθυντή να παραιτηθεί.

Την αλλαγή του οικονομικού της διευθυντή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αργή του β' τριμήνου φέτος, γνωστοποίησε η εταιρεία Frigoglass με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Νέος οικονομικός διευθυντής θα είναι ο κ. Εμμανουήλ Μεταάκης, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Απριλίου, μετά την απόφαση του νυν οικονομικού διευθυντή κ. Χαράλαμπου Γορίτσα να παραιτηθεί. 

Αναλυτικά, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία «η Frigoglass S.A.I.C. (η «Frigoglass» ή η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι ο Χαράλαμπος Γκορίτσας, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Εταιρεία στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021. Σε συνέχεια της εξέλιξης αυτής, τη θέση  του Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Μεταξάκης, με ισχύ από την 1η Απριλίου 2021. 

Ο Εμμανουήλ Μεταξάκης εντάχθηκε στην Frigoglass ως στέλεχος του τμήματος Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης (Financial Planning and Analysis Supervisor) τον Ιούνιο του 2010 και διαθέτει αποδεδειγμένη και εκτεταμένη εμπειρία αφού κατείχε θέσεις ευθύνης εντός της οικονομικής διεύθυνσης της Εταιρείας. Πρόσφατα, κατείχε τη θέση του Διευθυντή Χρηματοοικονομικής Αποδοτικότητας (Head of Financial Performance). Πριν την Frigoglass, ο κ. Μεταξάκης εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Deloitte για πέντε χρόνια.

Ο κ. Μεταξάκης είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και μεταπτυχιακού στο Corporate Finance από το SDA Bocconi».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Frigoglass: Προκαταβολή 15 εκατ. ως αποζημίωση για τη Ρουμανία

Η συνολική ασφαλιστική αποζημίωση που σχετίζεται με τις υλικές ζημιές και τις επιπτώσεις από τη διακοπή της επιχειρηματικής δραστηριότητας που προκλήθηκαν από το περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται υπό εκτίμηση από τις ασφαλιστικές εταιρείες.