Φωτο: Alexandros Michailidis/SOOC

Πειραιώς Financial: Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου η Π. Βιτζηλαίου

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας η κα Βυτιζηλαίου αντικαθιστά τον κ. Π. Τσουκάτο μετά την διάσπαση της Τράπεζας Πειραιώς στα τέλη Δεκεμβρίου 2020.

Την τοποθέτηση στης κας Παυλίνας Βιτζηλαίου ως επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας, γνωστοποίησε η Πειραιώς Financial Holdings με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 30.12.2020 τον ορισμό της κας. Παυλίνας Βιτζηλαίου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 30.12.2020.

Επισημαίνεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. στις 30. 12.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε «Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε.», Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου ήταν ο κ. Παναγιώτης Τσουκάτος, ο οποίος, κατόπιν της διάσπασης με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητάς της και εισφορά του σε σύσταση νέας τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» (εφεξής η «Επωφελούμενη»), συνεχίζει στην Επωφελούμενη ως Επικεφαλής του Εσωτερικού Ελέγχου αυτής».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Στο 31,19% η έμμεση συμμετοχή της Πειραιώς Financial Holdings

Το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της νεοσυσταθείσας εταιρίας με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία» ανήλθε του ορίου του 25%, ενώ το συνολικό ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της μητρικής εταιρίας παρέμεινε αμετάβλητο.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 4,98 δισ. το μετοχικό κεφάλαιο της Πειραιώς μετά την μετατροπή των CoCos

Το μετοχικό κεφάλαιο της Τρ. Πειραιώς μετά την μετατροπή των CoCos σε μετοχές αυξήθηκε κατά 2.366,4 εκατ. ευρώ. Σε 831.059.164 μετοχές ονομαστικής αξίας 6 ευρώ η κάθε μια χωρίζεται μετοχικό κεφάλαιο.