ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Alexandros Michailidis/SOOC

Πειραιώς Financial: Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου η Π. Βιτζηλαίου

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας η κα Βυτιζηλαίου αντικαθιστά τον κ. Π. Τσουκάτο μετά την διάσπαση της Τράπεζας Πειραιώς στα τέλη Δεκεμβρίου 2020.

Την τοποθέτηση στης κας Παυλίνας Βιτζηλαίου ως επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας, γνωστοποίησε η Πειραιώς Financial Holdings με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 30.12.2020 τον ορισμό της κας. Παυλίνας Βιτζηλαίου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 30.12.2020.

Επισημαίνεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. στις 30. 12.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε «Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε.», Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου ήταν ο κ. Παναγιώτης Τσουκάτος, ο οποίος, κατόπιν της διάσπασης με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητάς της και εισφορά του σε σύσταση νέας τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» (εφεξής η «Επωφελούμενη»), συνεχίζει στην Επωφελούμενη ως Επικεφαλής του Εσωτερικού Ελέγχου αυτής».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

pireaus-bank-ekpa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από 19 Απριλίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Τρ. Πειραιώς

Η Τρίτη 13.04.2021 θα είναι η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των 831.059.164 μετοχών, ενώ από την Τετάρτη παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση. Στο ταμπλό οι νέες μετοχές με ονομαστική αξία 1 ευρώ στις 19/4.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πώς θα πάρουν μετοχές από την αύξηση οι παλαιοί μέτοχοι

Ξεκαθαρίζεται ότι στην ελληνική δημόσια προσφορά θα έχουν προτιμησιακό δικαίωμα οι υφιστάμενοι μέτοχοι της τράπεζας, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα ορίσει πότε πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Προνομιακή κατανομή μετοχών στους υφιστάμενους μετόχους

Όπως ανακοινώθηκε ενόψει της αυριανής συνέλευσης, για τους υφιστάμενους μετόχους θα εξεταστεί η προνομιακή κατανομή των υπό έκδοση μετοχών σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους σe αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.