ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Alexandros Michailidis/SOOC

Πειραιώς Financial: Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου η Π. Βιτζηλαίου

Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας η κα Βυτιζηλαίου αντικαθιστά τον κ. Π. Τσουκάτο μετά την διάσπαση της Τράπεζας Πειραιώς στα τέλη Δεκεμβρίου 2020.

Την τοποθέτηση στης κας Παυλίνας Βιτζηλαίου ως επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας, γνωστοποίησε η Πειραιώς Financial Holdings με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. (εφεξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε στις 30.12.2020 τον ορισμό της κας. Παυλίνας Βιτζηλαίου ως Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας, με ημερομηνία ισχύος του εν λόγω ορισμού την 30.12.2020.

Επισημαίνεται ότι μέχρι τη διάσπαση της Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. στις 30. 12.2020, η οποία μετά τη διάσπαση μετονομάσθηκε σε «Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε.», Επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου ήταν ο κ. Παναγιώτης Τσουκάτος, ο οποίος, κατόπιν της διάσπασης με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητάς της και εισφορά του σε σύσταση νέας τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Ανώνυμος Εταιρεία» (εφεξής η «Επωφελούμενη»), συνεχίζει στην Επωφελούμενη ως Επικεφαλής του Εσωτερικού Ελέγχου αυτής».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Διαπραγματεύσεις με Bain Capital για πώληση NPLs leasing

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η Τράπεζα Πειραιώς, όπως και οι υπόλοιπες συστημικές τράπεζες, προχωρά με ταχύτητα τα προγράμματα «εκκαθάρισης» του ισολογισμού της από τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για αγροτικά φωτοβολταϊκά

Η Τρ. Πειραιώς προσφέρει χρηματοδότηση επενδύσεων “repowering”, για αντικατάσταση και αναβάθμιση εξοπλισμού και παροχή ρευστότητας για τις ανάγκες τόσο του πάρκου όσο και της αγροτικής εκμετάλλευσης.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αίτηση για την ένταξη του Sunrise ΙΙ στο σχέδιο Ηρακλής κατέθεσε η Πειραιώς

Με την νέα τιτλοποίηση ύψους 2,6 δισ. ευρώ το απόθεμα των NPEs θα μειωθεί κοντά στα 6 δισ. από 9 δισ. σήμερα ενώ ο σχετικός δείκτης θα περιοριστεί στο 17% από 23%. Στόχος μονοψήφιος δείκτης NPEs έως τις αρχές 2022.