ΓΔ: 876.35 0.74% Τζίρος: 44.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
wolt-delivery-ilektroniko emporio-super market
Φώτο: Wolt

Στην κούρσα της παράδοσης προϊόντων σούπερ μάρκετ μπαίνει και η Wolt

Επεκτείνει την δραστηριότητά της στην Ελλάδα η φινλανδική εταιρεία μπαίνοντας στην αγορά παράδοσης προϊόντων σούπερ μάρκετ που ξεκίνησε η ελληνική delivery.gr και ακολούθησε η efood.

Με την πανδημία να έχει στρέψει τους Έλληνες καταναλωτές στα ηλεκτρονικά κανάλια, η Wolt αποφάσισε να προχωρήσει στην σύσταση θυγατρική της εταιρείας ώστε να μπει και εκείνη στην κούρσα της διανομής προϊόντων σούπερ μάρκετ, ακολουθώντας τα βήματα της Delivery Hero που μέσω της efood εξυπηρετεί εδώ και μήνες την συγκεκριμένη αγορά. Οι δυο πολυεθνικές έχουν θελήσει να πάρουν μέρος της πίτας μετά την είσοδο της delivery.gr του Νίκου Ιωάννου που ανήκει στον όμιλο Μούχαλη δείχνοντας πως θα γίνει μάχη για το ποιος θα κερδίσει τους Έλληνες καταναλωτές.

Όπως ανακοίνωσε η Wolt Greece, μόλις πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η σύσταση της εταιρίας Wolt Market Greece, που είναι 100% θυγατρική, και με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την είσοδο της Wolt στη διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ. Η Wolt Greece ακολουθώντας τα χνάρια της φινλανδικής εταιρείας και στις άλλες χώρες που δραστηριοποιείται, συνεργαζόταν ήδη για την διανομή προϊόντων με το Yoleni's Deli Corner, το 4 Seasons Organic Food Market, το Brinky’s, τη Cava Νέκταρ, το Soya Athens, το House of Spices και άλλες εταιρείες. Η Wolt είχε ξεκινήσει επίσης και πιλοτική συνεργασία με τα My Market πριν λίγο καιρό λόγω της πανδημίας.

Οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας που θα ξεκινήσει αρχικά στην Αθήνα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την εταιρεία να αναμένεται να προχωρήσει σε επενδυτικές κινήσεις ώστε να ενισχύσει την παρουσία της στο λιανικό εμπόριο προϊόντων σούπερ μάρκετ. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στο ερχόμενο διάστημα και καθώς το πλάνο προχωράει στα επόμενα στάδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wolt, η εταιρεία θέλει να αλλάξει την εμπειρία των αγορών ειδών super market, προσφέροντας:

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλογών
  • Παράδοση μέσα σε μισή ώρα, όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού
  • Live tracking της παραγγελίας για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή οι πελάτες, που βρίσκεται η παραγγελία τους και πότε θα την παραλάβουν
  • Δυνατότητα να παραλάβουν σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης με προ παραγγελία
  • Ανέπαφη παράδοση και μέγιστη ασφάλεια στις διανομές
  • Την καλύτερη και ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντάει στις κλήσεις των πελατών κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

wolt-delivery-app
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στην Ελλάδα η Wolt

Η φινλανδική Wolt συνεχίζει την ανάπτυξη του επενδυτικού της πλάνου στην Ελλάδα και ένα μήνα μετά τα εγκαίνια της εφαρμογής στη Λάρισα, κινήθηκε στα δυτικά της χώρας ξεκινώντας δραστηριότητες στην Πάτρα.