Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου ξεκίνησε αυτό το φθινόπωρο συνεργασία με την γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου. Ειδικότερα, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:15 το απόγευμα, η σεφ χρησιμοποιεί στην εκπομπή της, Dina’s Bakery αλεύρια μέσα από την ποικιλία της Μύλοι Δάκου
Στις συνταγές της Ντίνα Νικολάου περιλαμβάνονται ζύμες, πίτες, ψωμιά, κουλουράκια, βουτήματα, κέικ και γλυκά χρησιμοποιώντας τα άλευρα της Μύλοι Δάκου
Η εταιρεία αριθμεί 144 χρόνια λειτουργίας ενώ διαθέτει πάνω από 75 διαφορετικά είδη αλεύρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση.
Επίσης, αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, όντας μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, διατηρώντας στην Ελλάδα την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή των προϊόντων της.