Φώτο: Μύλοι Δάκου

Μύλοι Δάκου: Ξεκίνησαν συνεργασία με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Την συνεργασία με τη σεφ Ντίνα Νικολάου ανακοίνωσε η βιομηχανία Μύλοι Δάκου, η οποία αποτελεί και μέρος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η βιομηχανία Μύλοι Δάκου ξεκίνησε αυτό το φθινόπωρο συνεργασία με την γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου. Ειδικότερα, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:15 το απόγευμα, η σεφ χρησιμοποιεί στην εκπομπή της, Dina’s Bakery αλεύρια μέσα από την ποικιλία της Μύλοι Δάκου

Στις συνταγές της Ντίνα Νικολάου περιλαμβάνονται ζύμες, πίτες, ψωμιά, κουλουράκια, βουτήματα, κέικ και γλυκά χρησιμοποιώντας τα άλευρα της Μύλοι Δάκου

Η εταιρεία αριθμεί 144 χρόνια λειτουργίας ενώ διαθέτει πάνω από 75 διαφορετικά είδη αλεύρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Επίσης, αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, όντας μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση, διατηρώντας στην Ελλάδα την έδρα, την ιδιοκτησία και την παραγωγή των προϊόντων της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόρισμα - κόλαφος για τις πρακτικές των αδελφών Δομαζάκη στην Creta Farms

Σχεδόν 3 εκατ. ευρώ είχαν πάρει οι βασικοί μέτοχοι από την εταιρεία κατά παράβαση του νόμου περί Α.Ε., «φέσι» 8,6 εκατ. ευρώ από εταιρεία δικών τους συμφερόντων. Προς αναμόρφωση του ισολογισμού της εισηγμένης.