ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: epsilonnet.gr

Epsilon Net: Έκτακτη ΓΣ για την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά του ΧΑ

Με βασικό θέμα την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Epsilon Net ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 15 Νοεμβρίου.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Epsilon Net στις 15 Νοεμβρίου, με κύριο θέμα την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Epsilon Net στις 15 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, Ζώνη ΕΜΟ Πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87 – Ταχυδρομικός Κώδικας 555 34 – Κωνσταντινοπολίτικα.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:

1.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν. 3016/2002.

2.Εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

3.Έγκριση της Πολιτικής Αποδοχών της Εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 110 του Ν. 4548/2018.

4. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών δια της έκδοσης νέων κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της Εταιρείας, η οποία θα καλυφθεί μέσω δημόσιας προσφοράς και διαγραφή του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας από την Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της εισαγωγής αυτών, στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3371/2005).

Παροχή εξουσιοδότησης των μετόχων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και εισαγωγής των μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (επισυνάπτεται μετά το κείμενο της παρούσας Πρόσκλησης η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ.1 του Ν.4548/2018).

5. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Άνοδος άνω του 70% για τζίρο και κερδοφορία στο α' εξάμηνο

Μετά και τις πρόσφατες εξαγορές, ο αριθμός των ενεργών πελατών του Ομίλου είναι πλέον πάνω από 125.000, με την διοίκηση της Epsilon Net να εκτιμά πως το 2022 θα κλείσει με τα έσοδα να αναμένεται να αυξηθούν κατά 50% και τα EBITDA να είναι ενισχυμένα κατά 30%.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Epsilon Net: Αναπτύσσεται στον κλάδο του τουρισμού με 3 εξαγορές

Στα 500.000 ευρώ πλησίασε το τίμημα για την εξαγορά των τριών επιχειρήσεων, με τον όμιλο να στοχεύει στη δημιουργία ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λύσεων και υπηρεσιών που να μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.
epsilon net
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την διανομή μερίσματος 0,047 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η Epsilon Net

Εγκρίθηκε επίσης η παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη θέσπιση και την εφαρμογή διετούς Προγράμματος Διάθεσης μετοχών με τη μορφή χορήγησης δικαιωμάτων προαίρεσης, για απόκτηση μετοχών.