ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ektasis development
Φώτο: Ektasis Development, κτήριο Kodak

Οι Noval και Brook Lane αποκτούν το ακίνητο της Ektasis στο Μαρούσι

Το αντίτιμο έφθασε στα 28,6 εκατ. ευρώ, ενώ αφορά ακίνητο συνολικής επιφάνειας 16.907 τ.μ., που στο παρελθόν στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της Kodak.

Στην εταιρεία The Grid την οποία έχουν ιδρύσει από κοινού –με μερίδιο 50% έκαστη- η Noval, θυγατρική του ομίλου Viohalco και ο επενδυτικός όμιλος Brook Lane Capital φαίνεται ότι καταλήγει το «φιλέτο» των ακινήτων της εταιρείας Ektasis στο Μαρούσι

Πρόκειται για ακίνητο το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και παλιά στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της Kodak με την τελική προσφορά να φθάνει στα 28,6 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το εν λόγω ακίνητο είναι συνολικής επιφάνειας 16.907 τ.μ..

Ενδιαφέρον για το ακίνητο είχε εκφράσει και η εταιρεία Mytilineos, η οποία εκτιμάται ότι προσέφερε το ποσό των 21 εκατ. ευρώ, ενώ προσφορές ακόμη είχαν καταθέσει οι η Prodea  σε συνεργασία με την Dimand, το fund Fortress, η Ten Brinke και ένα φυσικό πρόσωπο

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκα συνολικά 15 πλειοδοτική διαγωνισμοί, ενώ υπήρξε κατάθεση 69 δεσμευτικών προσφορών.

Παράλληλα η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος φέρεται ότι έχει υποβάλει τις υψηλότερες προσφορές για δύο από τα τρία ακίνητα τα οποία νοικιάζει από την Ektasis, με μακροχρόνιες συμβάσεις, ενώ για το ακίνητο της Κηφισιάς που στεγάζει, επίσης, κατάστημα της αλυσίδας super market, πλειοδότης αναδεικνύεται τρίτος επενδυτής.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ab basilopoulos-dei-fortisi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από ΑΒ Βασιλόπουλος και ΔΕΗ

Με 350 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα καταστήματά της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, έως τον Σεπτέμβριο θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα δίνοντας ώθηση στην ηλεκτροκίνηση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Viohalco: Στα 2 ευρώ το placement για το 6,66% της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Μετά το διακανονισμό της συναλλαγής, η Viohalco κατέχει 318.111.475 μετοχές στην Εταιρεία, ήτοι 84,78% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Tα ακαθάριστα έσοδα από τη συναλλαγή ανήλθαν σε 50 εκατ. ευρώ.