Φώτο: Τράπεζα Πειραιώς

Τράπεζα Πειραιώς: Διάκριση στα Effie Awards Europe

Το χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στη Τράπεζα Πειραιώς για την καμπάνια του winbank mobile app, «Δύο Μπούφοι», η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory.

Διάκριση απέσπασε η Τράπεζα Πειραιώς στα βραβεία Effie Awards Europe, καθώς της απονεμήθηκε το χάλκινο βραβείο για την καμπάνια του winbank mobile app, «Δύο Μπούφοι», η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι τιμητικό διότι μια ελληνική καμπάνια ξεχώρισε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ανάμεσα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες και αφετέρου διότι η διάκριση αφορούσε την επετειακή κατηγορία Best of the Best, με αφορμή τα 50 χρόνια του θεσμού.

Η βράβευση, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες, στις 15 Οκτωβρίου, όπου παραβρέθηκαν στελέχη από την ευρωπαϊκή αγορά. Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται σε συνέχεια της διάκρισης στα Ελληνικά βραβεία «Effie Awards Hellas», όπου η Τράπεζα Πειραιώς παρέλαβε το Χρυσό βραβείο για την ίδια καμπάνια, στην κατηγορία Τραπεζικά, τον Δεκέμβριο του 2018.

Τα βραβεία Effie αποτελούν μία από τις σημαντικότερες τιμητικές διακρίσεις στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχουν παγκοσμίως αναγνωριστεί ως τα μοναδικά βραβεία αποτίμησης της αποτελεσματικότητας μιας καμπάνιας. Βραβεύουν τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργική της έκφραση και τα αποτελέσματα σε σχέση με τους προκαθορισμένους κάθε φορά στόχους, με σκοπό να αναδείξουν τις πιο επιτυχημένες και ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζα Πειραιώς: Άνοδος 4,3% στις τιμές των αγροτικών προϊόντων

Το Δελτίο Τιμών Αγροτικών Προϊόντων, που υλοποιείται, για τον Αγροτικό Τομέα της Τράπεζας Πειραιώς από τη Μονάδα Οικονομικής Ανάλυσης & Επενδυτικής Στρατηγικής, απευθύνεται σε εξαιρετικά ευρύ κοινό, που δραστηριοποιείται στον αγροδιατροφικό τομέα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Ανθεκτικά αποτελέσματα στο 9μηνο, οργανική ενίσχυση κεφαλαίων

Η διοίκηση της τράπεζας προγραμματίζει οργανικές κινήσεις κεφαλαιακής ενίσχυσης περίπου 1δισ. μέχρι το τέλος του 2021. Ισχυρή αύξηση χορηγήσεων. Προχωρούν οι πωλήσεις «κόκκινων» δανείων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντίδραση Συλλόγου Εργαζομένων Τρ. Πειραιώς για την εθελουσία

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ) προχώρησε σε σειρά παρεμβάσεων και ενεργειών για να αποτραπεί η συρρίκνωση του Δικτύου καταστημάτων, «και το σκηνοθετημένο αδιέξοδο το οποίο η Τράπεζα Πειραιώς επιβάλει στους εργαζόμενους».
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πληροφοριακό σημείωμα της Τρ. Πειραιώς για την απόσχιση

Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στην έκδοση πληροφοριακού σημειώματος ώστε να ενημερωθεί το επενδυτικό κοινό σχετικά με τη διάσπαση της τράπεζας με απόσχιση του κλάδου τραπεζικής δραστηριότητας.