ΓΔ: 956.28 0.73% Τζίρος: 50.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Τράπεζα Πειραιώς: Ξεκινά ο 6ος κύκλος Project Future με νέους τομείς

Περισσότεροι από 2.594 νέοι πτυχιούχοι έχουν εκπαιδευτεί μέχρι σήμερα μέσα από το πρόγραμμα Project Future, ενώ το 67% εξ αυτών έχει βρει θέση εργασίας στην ελληνική αγορά.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο την ενίσχυση των νέων της χώρας με καινούργιες δεξιότητες, πάνω σε τομείς αιχμής που έχει ανάγκη η αγορά. Το Project Future πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration και σκοπός του είναι, αφενός να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και αφετέρου να παρέχει σε νέους πτυχιούχους τις δεξιότητες που χρειάζονται.

Στον 6ο κύκλο, που θα γίνει εξ ολοκλήρου ψηφιακά, μπορούν να συμμετάσχουν νέοι πτυχιούχοι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μέσω των ακόλουθων προγραμμάτων:

  • Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by EY
  • Project Management with Agile Specialization powered by Code.Hub
  • Front-End Web Development powered by Code.Hub
  • .NET powered by Code.Hub
  • DevOps Engineering powered by Code.Hub
  • Business Intelligence & Data Sciences powered by Code.Hub
  • Human Resources Management powered by AUEB

Μέσα από τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον κύκλο αλλά και χάρη στη συνεργασία του προγράμματος με το LinkedIn Learning, οι νέοι που θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα, θα λάβουν μία δωρεάν άδεια χρήσης για την πλατφόρμα του LinkedIn Learning και θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.500 μαθήματα σε τομείς Business, Technology και Creative.

Μέχρι σήμερα, μέσω του Project Future και του ReGeneration έχουν εκπαιδευτεί 2.594 νέοι πτυχιούχοι. Το 67% των αποφοίτων του Project Future εκπαιδεύτηκαν στους 4 πρώτους κύκλους του προγράμματος κι έχουν έχει βρει θέση εργασίας στην ελληνική αγορά, σε μία από τις περισσότερες από 700 επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Project Future και το ReGeneration.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, με αφορμή την έναρξη του 6ου κύκλου: «Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει συστηματικά την αξιοποίηση στην αγορά εργασίας των νέων πτυχιούχων που αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα για το μέλλον της χώρας. Μέσω του Project Future τους παρέχουμε δυνατότητες εξειδικευμένης εκπαίδευσης, η οποία συμβάλλει στη μετάβαση σε μια σύγχρονη οικονομία με όρους βιώσιμης ανάπτυξης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη βαθμίδα "Β" η Τρ. Πειραιώς από DBRS με σταθερή προοπτική

Ο οίκος θεωρεί ότι η θέση χρηματοδότησης και ρευστότητας του Ομίλου είναι υγιής, αν και παραμένει δυνητικά ευάλωτη σε κραδασμούς, εάν η τράπεζα δυσκολευτεί να αποκαταστήσει την κερδοφορία της και να βελτιώσει το προφίλ κινδύνου της.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στη Davidson Kempner ναυτιλιακά δάνεια 400 εκατ. ευρώ

Η ελληνική τράπεζα σημειώνει ακόμη ότι η συναλλαγή μειώνει τον δείκτη ΜΕΑ 15% από 16% που ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και αυξάνει αντίστοιχα τον δείκτη κάλυψης ΜΕΑ σε 40% περίπου από 39% προηγουμένως.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Πιθανή διανομή ομολόγων σε μετόχους μετά την ολοκλήρωση «Sunrise II»

Το 44% των ομολόγων ενδιάμεσης εξοφλητικής προτεραιότητας αποκτήθηκε από την Intrum, ενώ το 7% από τη Serengeti Opportunities Partners, με την Πειραιώς να διατηρεί το 100% των ομολόγων υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας.
Trapeza, trapeza peiraios
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Νέες ψηφιακές υπηρεσίες και προϊόντα μέσω της winbank

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους καταναλωτές, online υπηρεσίες για την άνετη και ταχεία κάλυψη των αναγκών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δυνατότητα για ηλεκτρονικό καταναλωτικό δάνειο μέχρι και 15.000 ευρώ.