ΓΔ: 2215.22 0.34% Τζίρος: 69.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:57:41
Φωτο: ΓΕΚ Τέρνα

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μείωση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Reggeborgh Invest

Μειώθηκαν σε 20.009.580 οι μετοχές της Reggeborgh Invest B.V. στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με βάση τη σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.

Μείωση στα δικαιώματα ψήφου για τον μέτοχο Reggeborgh Invest B.V. ανακοίνωσε σήμερα η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με τον αριθμό μετοχών να ανέρχονται πλέον σε 20.009.580, δηλαδή στο 19,3473% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, η αναλυτική ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνει τα εξής: 

«Σύμφωνα με το Ν.  3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V. ότι στις 18/3/2021 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου και συγκεκριμένα:

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων  ψήφου  κατά  την  προηγούμενη  γνωστοποίηση συναλλαγής: 24.473.866 , ήτοι  ποσοστό 23,6638 % του μετοχικού κεφαλαίου. 

Αριθμός  μετοχών  και  ισάριθμων  δικαιωμάτων  ψήφου  μετά  την  τελευταία  συναλλαγή:

20.009.580  μετοχές και δικαιώματα  ψήφου,  ήτοι  ποσοστό  19,3473 %  επί  του  συνόλου  των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 103.423.291. 

Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος REGGEBORGH INVEST B.V. δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις  που  κατέχουν  άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Περιστέρης
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το μπερδεματάκι με Εγνατία, γιατί δεν γιορτάζουν οι τράπεζες και τα μπλόκα

Γιατί καθυστέρησε η ανακοίνωση για την παραχώρηση της Εγνατίας, γιατί δεν γιορτάζουν στις τράπεζες, τι σηματοδοτεί η απόφαση του ΣτΕ για τις ασφαλιστικές εταιρείες και η νέα σελίδα για την συνεταιριστική τράπεζα Ηπείρου.
διόδια κίνηση αυτοκινήτων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλλαγές στα διόδια Εγνατίας Οδού από 1/1/2026 και νέες τιμές

Από την 1η Ιανουαρίου 2026 αυξάνονται τα διόδια στην Εγνατία Οδό στα 0,04€/χλμ. για τα ΙΧ, με δωρεάν διελεύσεις μόνο για μόνιμους κατοίκους των περιοχών για δύο έτη, όπως προβλέπει η νέα σύμβαση παραχώρησης.
Διόδια Εγνατίας Οδού
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η Εγνατία Οδός μετά την καταβολή των 1,275 δισ. ευρώ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παίρνει την Εγνατία Οδό για τα επόμενα 35 χρόνια καθώς κατέβαλε το τίμημα του 1,275 δισ. ευρώ. Έρχονται επενδύσεις και έργα αναβάθμισης για τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας.
διόδια κίνηση αυτοκινήτων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραχωρείται η Εγνατία Οδός για 35 έτη έναντι 1,275 δισ. ευρώ

Ξεκίνησε η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού και τριών καθέτων αξόνων στη NEA ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. για 35 χρόνια, με τίμημα 1,275 δισ. ευρώ. Προβλέπονται αναβαθμίσεις οδικών υποδομών και σύνδεση με γειτονικές χώρες.